logo TYPET
GR | EN | FR

Οδοντιατρικές Ειδικότητες

Τα τμήματα τα οποία λειτουργούν στη Διεύθυνση Οδοντιατρικής Φροντίδας & Περίθαλψης, είναι:

ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Στο τμήμα αυτό του Οδοντιατρικού Κέντρου αντιμετωπίζονται παθολογικής φύσεως προβλήματα της ευρύτερης στοματικής κοιλότητας.

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Βασική μέριμνα των Περιοδοντολόγων είναι η θεραπεία των ούλων και των λοιπών στηρικτικών ιστών ώστε να μην χάνονται υγιή δόντια λόγω περιοδοντικών παθήσεων.

ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑΣ

Στόχος των Ενδοδοντιστών είναι η παραμονή των ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών στο στόμα και η αποφυγή προβλημάτων από πιθανή απώλειά τους.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΛΟΓΙΑΣ

Το Τμήμα Προσθετολογίας ασχολείται με αισθητικές, επανορθωτικές και προσθετικές οδοντιατρικές εργασίες.

Η πληθώρα των προσθετικών τεχνικών και μέσων που εφαρμόζονται, εγγυάται τη λειτουργική αποκατάσταση των δοντιών τα οποία έχουν καταστραφεί ή εξαχθεί.

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΣ

Στόχος των παιδοδοντιάτρων είναι η έγκαιρη και έγκυρη αντιμετώπιση παθήσεων στην παιδική και την προεφηβική ηλικία, περισσότερο δε στα παιδιά με αναπηρία.

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ

Στόχος των Ορθοδοντικών είναι η σωστή και ολοκληρωμένη ορθοδοντική θεραπεία, η οποία επεκτείνεται και σε ενήλικες (με χρήση αισθητικών ορθοδοντικών μέσων), σε άτομα με αναπηρία και σε ειδικά ορθο-γναθικά περιστατικά.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Στα εξωτερικά ιατρεία του Οδοντιατρικού Κέντρου πραγματοποιούνται εξαγωγές εγκλείστων, λοιπές επεμβάσεις μικρής χειρουργικής στόματος, τοποθετήσεις οστεοενσωματούμενων εμφυτευμάτων και οστικών μοσχευμάτων, καθώς και λοιπές απλές και περίπλοκες επεμβάσεις.

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_1PID: 904653 readPage -> done PID: 904651 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-odontiatriki-frontida-ygeias.php?id=26 START NOW