logo TYPET
GR | EN | FR

Φυσικοθεραπευτήριο

Οι συνηθέστερες παθήσεις που αντιμετωπίζονται στο Φυσικοθεραπευτήριο του ΤΥΠΕΤ είναι μυοσκελετικές (πχ αυχεναλγία, οσφυαλγία, τενοντίτιδες, κατάγματα κά) και νευρολογικές (πχ πολλαπλή σκλήρυνση, πάρεση προσωπικού νεύρου κά).

Ο χώρος του Φυσικοθεραπευτηρίου είναι πλήρως εξοπλισμένος με μηχανήματα όπως υπερήχοι, ηλεκτροθεραπεία (αισθητικού και μυϊκού ηλεκτρικού ερεθισμού), laser, ηλεκτρομαλάξεις, διαθερμίες, μαγνητικά πεδία, δινόλουτρα, παραφινόλουτρα.

Το Φυσικοθεραπευτήριο διαθέτει αίθουσα θεραπευτικής γυμναστικής, εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα όργανα για την αποθεραπεία και την τελική αποκατάσταση των ασθενών.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό του ΤΥΠΕΤ, βάσει της πολυετούς εμπειρίας που διαθέτει, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του Ταμείου Υγείας.

Οι φυσικοθεραπευτικές συνεδρίες διενεργούνται κατόπιν ραντεβού. Για τον προγραμματισμό ραντεβού τα ενδιαφερόμενα μέλη υποβάλλουν το παραπεμπτικό του θεράποντος ιατρού στη Γραμματεία του Φυσικοθεραπευτηρίου είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε με την φυσική τους παρουσία.

Η Γραμματεία του Φυσικοθεραπευτηρίου επικοινωνεί με το μέλος προκειμένου να δοθούν περισσότερες πληροφορίες, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να προγραμματιστούν οι θεραπευτικές συνεδρίες.

Για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας είναι απαραίτητο επί του παραπεμπτικού να αναγράφονται τα τηλέφωνα επικοινωνίας του μέλους (κινητό, σταθερό ή εργασίας).

Η  φυσικοθεραπευτική  ομάδα  του  ΤΥΠΕΤ  έχει  ομαδοποιήσει  ασκήσεις αποκατάστασης  ανάλογα  με  τον  εντοπισμό  που  απαντάται  συχνότερα. Έτσι λοιπόν  περιγράφονται  ασκήσεις  που  αφορούν  στην  αυχενική  και  οσφυϊκή  μοίρα  της  σπονδυλικής  στήλης, καθώς  και  στο  γόνατο. Οι  ασκήσεις  εκτελούνται  με  ασφάλεια  καθ’ υπόδειξη  και  μετά  από  συνεννόηση  με  τον  θεράποντα  φυσικοθεραπευτή.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Γραμματεία Φυσικοθεραπευτηρίου
Σοφοκλέους 15, 105 52 Αθήνα (7ος όροφος)

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΥΓΕΙΑ

Φυσικοθεραπευτήριο

Σοφοκλέους 15, Αθήνα, 7ος όροφος

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_1PID: 904653 readPage -> done PID: 675747 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-dieythynsh-protovathmias-ygeias.php?id=24 START NOW