logo TYPET
GR | EN | FR

Μικροβιολογικό Εργαστήριο

Για την προστασία των ασφαλισμένων και την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, προσωρινά οι αιμοληψίες διενεργούνται αυστηρά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, στα τηλέφωνα: 2310 281927, -928, -929, -936.

Παραλαβή αποτελεσμάτων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:30 – 17:30.

 

Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Ταμείου Υγείας, διαθέτει άρτιο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Διενεργούνται πάσης φύσεως μικροβιολογικές εξετάσεις (αίματος, ούρων, ορμονικές, καλλιέργειες, εξειδικευμένες εξετάσεις).

Αιμοληψίες

Για την εκτέλεση των εξετάσεων, τα μέλη προσκομίζουν απαραίτητα το παραπεμπτικό συμπληρωμένο από τον θεράποντα ιατρό, με τις εξετάσεις που πρέπει να διενεργηθούν. Στην περίπτωση εξειδικευμένων υψηλού κόστους εξετάσεων (μοριακών, κυταρογεννετικών κλπ) , προ της αιμοληψίας απαιτείται προέγκριση.

Κατά τη διάρκεια των αιμοληψιών, απόλυτη προτεραιότητα έχουν τα ΑμεΑ, εν ενεργεία μέλη του ΤΥΠΕΤ και οι μαθητές

Αιμοληψίες κατ’ οίκον

Παρέχεται η δυνατότητα κατ’ οίκον αιμοληψιών, εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης, για μέλη τα οποία είναι κλινήρη. Απαιτείται διοικητική προέγκριση και προηγούμενη συνεννόηση με τους παρασκευαστές του Εργαστηρίου.

Παραλαβή αποτελεσμάτων εξετάσεων

Τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών εξετάσεων παραδίδονται καθημερινά, 07:30 - 19:00, από τη Γραμματεία, στον 3ο όροφο. Για λόγους διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων, κατά την παραλαβή των αποτελεσμάτων από τα μέλη, τηρείται αυστηρά η εκάστοτε ισχύουσα διαδικασία ταυτοποίησης του ενδιαφερόμενου μέλους.

Υπενθυμίζεται ότι οι πάσης φύσεως μικροβιολογικές εξετάσεις που διενεργεί το μέλος σε κατ' επιλογήν του εξωτερικά μικροβιολογικά εργαστήρια του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, δημόσια ή ιδιωτικά, δεν αποζημιώνονται, πλην μόνο εξαιρετικών, ιατρικά αιτιολογημένων περιπτώσεων, στις οποίες απαιτείται διοικητική προέγκριση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εν ενεργεία - Μαθητές
Συνταξιούχοι
Παραλαβή Αποτελεσμάτων

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλεφωνικό Κέντρο
×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_1PID: 904649 readPage -> done PID: 904651 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/menu_type.php?type=1&id=32 START NOW