logo TYPET
GR | EN | FR

Ανακοίνωση Νο 12 της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής

Για τη διενέργεια αρχαιρεσιών με πανελλαδική ψηφοφορία για την

εκλογή νέου ΔΣ του ΤΥΠΕΤ και Εξελεγκτικής Επιτροπής

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ  Α’  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Συναδέλφισσες / -οι,

 Η ΚΕΕ με αφορμή πολλά ερωτήματα ψηφοφόρων σχετικά με την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος άλλη ημερομηνία και σε άλλο εκλογικό τμήμα από αυτό που ανήκουν, αποφάσισε ομόφωνα και παρέχει το ανωτέρω δικαίωμα με γνώμονα αφενός τη διευκόλυνσή τους και αφετέρου τη μεγαλύτερη συμμετοχή τους στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΥΠΕΤ.

Υπενθυμίζεται ότι,

  1. Συνάδελφοι που είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους ενός Διαμερίσματος δεν επιτρέπεται να ψηφίσουν σε κάποιο άλλο, καθώς οι υποψήφιοι δεν είναι ενιαίοι για όλα τα Διαμερίσματα, αλλά κάθε Διαμέρισμα έχει τους δικούς του υποψηφίους και τα δικά του ψηφοδέλτια.
  1. Συνάδελφοι του Διαμερίσματος Α΄ που είναι οργανικά ενταγμένοι στις κεντρικές Διευθύνσεις και που στελεχώνουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Περιφερειακών Διευθύνσεων ή άλλες υπηρεσίες (επιθεωρητές, στελέχη Διεύθυνσης Οργάνωσης, Τεχνικών Υπηρεσιών κλπ.) και που βρίσκονται για αόριστο χρόνο και για υπηρεσιακούς λόγους, την ημέρα των εκλογών σε άλλο Διαμέρισμα, μπορούν να ψηφίσουν στο Κεντρικό Εκλογικό Τμήμα της πόλης που βρίσκονται, τους κατά τόπους υποψηφίους, κατόπιν συνεννόησης της Τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής με την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Θ. ΓΕΡΑΝΙΟΣ                        ΑΝΤ. ΛΙΤΟΥ

 

ΤΑ ΜΕΛΗ

Β. ΓΚΕΒΕΖΟΣ                       ΕΥΘ. ΠΟΛΙΤΗΣ                     ΙΩΑΝ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 685713 readPage -> done PID: 689770 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=967 START NOW