logo TYPET
GR | EN | FR

Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Εθελούσιας Εξόδου Εργαζομένων του ΤΥΠΕΤ

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος Εθελούσιας Αποχώρησης Προσωπικού του για το έτος 2021.

Στο Πρόγραμμα, οι όροι και οι προϋποθέσεις του οποίου είχαν ανακοινωθεί με εσωτερική εγκύκλιο τον Μάρτιο του 2021, συμμετείχαν συνολικά 77 εργαζόμενοι με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου από το Ιατρικό, Διοικητικό, Νοσηλευτικό, Παραϊατρικό και Λοιπό Προσωπικό του ΤΥΠΕΤ.

Τους ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την πολυετή προσφορά, τις προσπάθειες, τη συνεργασία, τη στήριξη και την αφοσίωση στη δημιουργική πορεία που έχουμε χαράξει για το ΤΥΠΕΤ όλες τις τελευταίες δεκαετίες. Ήταν και θα παραμείνουν σημαντικό κομμάτι της οικογένειας των ανθρώπων της Εθνικής Τράπεζας. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην εκπλήρωση προσδοκιών και στην επίτευξη νέων στόχων.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Εθνική Τράπεζα και τη Διοίκησή της για την καθοριστική συμβολή της στην ολοκλήρωση αυτής της δράσης, με την εξ ολοκλήρου χορηγία της, που θα ενισχύσει σημαντικά την οικονομική αυτοτέλεια του ΤΥΠΕΤ.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, το ΤΥΠΕΤ πραγματοποιεί νέους στόχους που μας πηγαίνουν συλλογικά μπροστά και αποτελούν ήδη το νέο, σύγχρονο κεφάλαιο στην ιστορία του Ταμείου μας. Ενός αυτοδιαχειριζόμενου Ταμείου Υγείας που αποτελεί πρότυπο στη χώρα και παράγει -όπως απέδειξε και κατά την περίοδο της κορύφωσης της πανδημίας- έργο ανεκτίμητης αξίας για το κορυφαίο αγαθό της υγείας των χιλιάδων ασφαλισμένων μας και των οικογενειών τους.

Το ΤΥΠΕΤ θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να γίνεται καλύτερο!

Αξιοποιούμε τις πολλές μας δυνατότητες, αντλούμε γνώση, εμπειρία, όραμα και προοπτική από την κοινή μας προσπάθεια, αντλούμε ικανοποίηση από την επίτευξη των στόχων που θέτουμε και προχωράμε μπροστά συνδιαμορφώντας το μέλλον που θέλουμε και αξίζει στο Ταμείο μας.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 211649 readPage -> done PID: 211667 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=921 START NOW