logo TYPET
GR | EN | FR

Το ΤΥΠΕΤ διευρύνει την προσφερόμενη φροντίδα στους ασφαλισμένους του με νέες στοχευμένες υπηρεσίες σε ειδικές κατηγορίες

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλει το ΤΥΠΕΤ για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του στα μέλη του, ανακοινώνουμε τη δημιουργία τριών (3) νέων Κέντρων για παροχή εξειδικευμένης φροντίδας σε ειδικές κατηγορίες ασφαλισμένων μας:

  • Κέντρο Γηριατρικής Αξιολόγησης
  • Κέντρο Παράλληλης Στήριξης Καρκινοπαθών (ΠΑΣΚ) και
  • Κέντρο Πρόληψης Αγγειακών Νοσημάτων και Παχυσαρκίας (ΚΕΠΑΝΠ)

Τα Κέντρα αυτά δημιουργούνται από ήδη υπάρχοντες καταξιωμένους επαγγελματίες Υγείας του Ταμείου μας και απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες ασφαλισμένων που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας.

Σκοπός των εν λόγω Κέντρων είναι η συμβουλευτική, η πρόληψη και η προαγωγή της υγείας.

Κέντρο Γηριατρικής Αξιολόγησης

Το ΤΥΠΕΤ προχωρά στη δημιουργία του Κέντρου Γηριατρικής Αξιολόγησης, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της τρίτης ηλικίας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αυτής της κατηγορίας ασφαλισμένων.

Οι ηλικιωμένοι, ομάδα πληθυσμού διαρκώς αυξανόμενη δημογραφικά, παρουσιάζουν πολυπλοκότητα λόγω πολυπαθολογίας, πολυφαρμακίας, ατυπίας συμπτωμάτων και ανάγκης για διαφορετική εργαστηριακή αξιολόγηση σε σχέση με νεότερους.

Το Κέντρο αυτό στοχεύει να εντοπίζει και να αντιμετωπίζει την ευπάθεια και την ευθραυστότητα των ατόμων αυτών, προκειμένου να γίνονται προτάσεις για να βελτιώνεται η ποιότητα ζωής τους. Οι προτάσεις θα γίνονται σε συνεργασία με τη Διατροφολόγο του ΤΥΠΕΤ, κ. Ζωή Δημοσχάκη.

Οι ασφαλισμένοι άνω των 70 ετών μπορούν να επισκέπτονται τον κ. Θωμά Μάνο, υπεύθυνο του Κέντρου Γηριατρικής Αξιολόγησης και παθολόγο του ΤΥΠΕΤ, κάθε Τετάρτη, 10:00-14:00 κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού.

Κέντρο Παράλληλης Στήριξης Καρκινοπαθών (ΠΑΣΚ)

Η ομάδα του Κέντρου Παράλληλης Στήριξης Καρκινοπαθών θα απαρτίζεται από Διαιτολόγο, Ψυχολόγο και Φυσικοθεραπευτή του Ταμείου Υγείας μας, οι οποίοι σε συνεννόηση πάντα με τον θεράποντα ογκολόγο του ασθενούς και υπό την αιγίδα της Διευθύντριας της Μονάδας Παθολογικής Ογκολογίας του Υγείας Μέλαθρον, κ. Μαρίας Κιαγιά, θα στοχεύουν στη στήριξη ασθενών με καρκίνο, ώστε να αντιμετωπίσουν τις αλλαγές και τις δυσκολίες που επιφέρει η νόσος στην καθημερινότητά τους.

Το Κέντρο Παράλληλης Στήριξης Καρκινοπαθών θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη 9:00 – 14:30 κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού.

Κέντρο Πρόληψης Αγγειακών Νοσημάτων και Παχυσαρκίας (ΚΕΠΑΝΠ)

Στοχεύει στην ελάττωση του κινδύνου για αγγειακά συμβάντα μέσω της πρόληψης και της θεραπείας των νοσημάτων που τα προκαλούν.

Υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης Αγγειακών Νοσημάτων και Παχυσαρκίας (ΚΕΠΑΝΠ) θα είναι ο κ. Σταμάτης Ευσταθίου, παθολόγος του ΤΥΠΕΤ, σε συνεργασία με την κ. Ζωή Δημοσχάκη, Διατροφολόγο του ΤΥΠΕΤ.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκέπτονται το Κέντρο κάθε Τρίτη 9:00 – 13:00 κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού.

Τα Κέντρα λειτουργούν στα Ιατρεία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ΤΥΠΕΤ, που βρίσκονται επί της οδού Σοφοκλέους 15 στον 6ο όροφο.

Τα αρχικά ραντεβού μπορούν να προγραμματίζονται καθημερινά στα τηλέφωνα:

210 3349546 / δ: 19546 και

210 3348000 / δ: 18000, επιλογή 1 (προγραμματισμός ραντεβού με ιατρούς του ΤΥΠΕΤ)

ή εναλλακτικά:

με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση pfs@typet.groupnbg.com, γράφοντας στο θέμα το όνομα του Κέντρου στο οποίο επιθυμεί να προγραμματίσει ραντεβού ο ασφαλισμένος (π.χ. Θέμα e-mail: Κέντρο Γηριατρικής Αξιολόγησης) συνοδευόμενο από το Ονοματεπώνυμο, τον Αριθμό Μητρώου και τα Στοιχεία Επικοινωνίας του ασφαλισμένου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και να προγραμματίζουν τις επισκέψεις τους από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021.

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 3571614 readPage -> done PID: 3547488 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=916 START NOW