logo TYPET
GR | EN | FR

Συμμετοχή σε κατασκηνωτικά προγράμματα εκτός ΤΥΠΕΤ κατά τη θερινή περίοδο 2021

Αγαπητοί Ασφαλισμένοι,

Οι κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ δεν θα λειτουργήσουν εφέτος, λόγω των κινδύνων που μπορεί να προκύψουν από την πανδημία της Covid-19.

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μελών, το ΤΥΠΕΤ, σε συνεννόηση με την Εθνική Τράπεζα, παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις οι οποίες διαθέτουν άδεια λειτουργίας και θα λειτουργήσουν κατά την επικείμενη θερινή περίοδο. Ως εκ τούτου, οι ασφαλισμένοι γονείς οι οποίοι επιθυμούν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε αυτές θα καλυφθούν οικονομικά από πλευράς ΤΥΠΕΤ, βάσει των ημερών συμμετοχής.

Ακολούθως παρατίθενται οι προϋποθέσεις τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε για τη συμμετοχή τέκνων ασφαλισμένων μελών σε κατασκηνώσεις κατά τη θερινή περίοδο 2021.

Προϋποθέσεις συμμετοχής τέκνων ασφαλισμένων μελών  σε κατασκηνώσεις κατά τη θερινή περίοδο 2021

  1. Υποβολή αίτησης του γονέα με αποστολή email στο Γραφείο Κατασκηνώσεων του ΤΥΠΕΤ (kataskinoseis@typet.groupnbg.com), στην οποία θα αναφέρονται τα στοιχεία της κατασκήνωσης την οποία έχει επιλέξει. Αφορά σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από 01.01.2005 έως και 31.12.2014. Δικαίωμα συμμετοχής σε μία μόνο κατασκήνωση και σε μία περίοδο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103349312 (δ: 19312).

Με την αίτηση θα δηλώνεται από τον ενδιαφερόμενο ότι η επιλογή της κατασκήνωσης γίνεται αποκλειστικά από τον ίδιο και το ΤΥΠΕΤ ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν.

Για την έκδοση κάρτας κατασκηνωτή, απαιτείται η υποβολή φωτογραφίας του κατασκηνωτή συνοδευόμενη από το ονοματεπώνυμο του παιδιού, την κατασκήνωση και την περίοδο που έχει επιλέξει, μέσω αλληλογραφίας (ΤΥΠΕΤ, Σοφοκλέους 15, 10552 Αθήνα) ή μέσω του κυτίου στην είσοδο του κτηρίου του ΤΥΠΕΤ επί της οδού Σοφοκλέους 15. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να αναγράφεται στον φάκελο: προς το Γραφείο Κατασκηνώσεων, Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας ΤΥΠΕΤ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 22.06.2021.

  1. Επικοινωνία του γονέα με την κατασκήνωση για κράτηση θέσης.
  2. Επικοινωνία του Γραφείου Κατασκηνώσεων του ΤΥΠΕΤ με την κατασκήνωση, προκειμένου να προσκομιστεί σε κλειστό φάκελο πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου:
  • Άδεια λειτουργίας (επικυρωμένη)
  • Πιστοποιητικό πυροπροστασίας
  • Φορολογική - ασφαλιστική ενημερότητα
  • Τραπεζικός λογαριασμός σε έντυπη μορφή

Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών, αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας ΤΥΠΕΤ στην κατασκήνωση τα στοιχεία των παιδιών που δικαιούνται κατασκηνωτικού προγράμματος.

  1. Δεν δικαιολογείται συμμετοχή παιδιών σε camps ή κέντρα δημιουργικής απασχόλησης ή σε οποιονδήποτε άλλο φορέα, εκτός κατασκήνωσης.
  2. Ο γονέας θα παραλάβει από το ΤΥΠΕΤ με email λίγο πριν την έναρξη της περιόδου την κάρτα κατασκηνωτή, θα την παραδώσει στην κατασκήνωση όπου και θα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση εισόδου στην έναρξη και αποχώρησης στη λήξη.
  3. Ο επιχειρηματίας θα αποστείλει στο ΤΥΠΕΤ τα πρωτότυπα έγγραφα που αναφέρονται πιο πάνω και θα αναμείνει την απάντηση του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας ΤΥΠΕΤ για το ποσό που δικαιούται, χωρίς καμία εμπλοκή των ασφαλισμένων μελών.
  4. Η εξόφληση των επιχειρηματιών θα γίνει από το ΤΥΠΕΤ, μετά την απόδοση των χρημάτων από την Εθνική Τράπεζα και αφού γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι στα δικαιολογητικά που έχουν υποβληθεί μαζί με την προσκόμιση του αντίστοιχου τιμολογίου.
  5. Το ΤΥΠΕΤ διατηρεί κάθε δικαίωμα να διενεργεί ελέγχους στις κατασκηνώσεις που φιλοξενούνται παιδιά των ασφαλισμένων μελών του.
  6. Η μετακίνηση των κατασκηνωτών γίνεται από γονείς και κηδεμόνες με δικές τους δαπάνες.

 

Ευχόμαστε στα παιδιά που θα συμμετέχουν σε κατασκηνωτικά προγράμματα να βιώσουν μία καλή και ασφαλή κατασκηνωτική περίοδο και μαζί με τις κατασκηνωτικές τους αποσκευές να μην παραλείψουν να ακολουθούν ευλαβικά τις οδηγίες των ειδικών και της Πολιτείας για την προστασία τους από τον κορωνοϊό.

 

                                                                         ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 424180 readPage -> done PID: 427230 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=913 START NOW