logo TYPET
GR | EN | FR

Βελτίωση επικοινωνίας με το ΤΥΠΕΤ και τις υπηρεσίες του: Δημιουργία καταλόγου υπηρεσιακών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών διευθύνσεων (email)

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για βελτίωση και διευκόλυνση της επικοινωνίας των ασφαλισμένων μελών μας με το ΤΥΠΕΤ και τις Υπηρεσίες του, σας ενημερώνουμε πως ολοκληρώθηκε η προσθήκη νέου μενού με τίτλο Στοιχεία Επικοινωνίας στον ιστότοπο του Οργανισμού, στη διαδρομή ΤΥΠΕΤ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ/Στοιχεία Επικοινωνίας και συγκεκριμένα στο: www.typet.gr/contact_list.php.

Στη σελίδα αυτή έχουν συγκεντρωθεί τα τηλέφωνα και τα email επικοινωνίας όλων των υπηρεσιών του ΤΥΠΕΤ που αφορούν στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μελών, με σκοπό την αποσυμφόρηση των τηλεφωνικών γραμμών, τη μείωση των αναμονών και, τελικά, τη βελτίωση της εξυπηρέτησης τους.

Χρησιμοποιώντας, επίσης, τη διαδρομή ΤΥΠΕΤ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ/Φόρμα Επικοινωνίας, παρέχεται η δυνατότητα αποστολής άμεσου μηνύματος στο ΤΥΠΕΤ, μέσω του info@typet.groupnbg.com.

Προτεραιότητά μας τα μέλη μας!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 3614361 readPage -> done PID: 3614373 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=889 START NOW