logo TYPET
GR | EN | FR

Νέος Πρόεδρος στο ΤΥΠΕΤ ο κ. Λουκάς Τσάκλας

Αλλαγή σκυτάλης στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΥΠΕΤ έγινε στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της 16ης Δεκεμβρίου 2020, μετά την παραίτηση της κ. Βασιλικής Βογιατζοπούλου από το αξίωμα της Προέδρου, λόγω συνταξιοδότησης.

Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΥΠΕΤ αναδείχθηκε ο κ. Λουκάς Τσάκλας, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και πρόσφατα μέλος του Προεδρείου, εκλεγόμενος σε τρεις συνεχόμενες θητείες στη Διοίκηση του Ταμείου.

Μετά την εκλογή του κ. Τσάκλα στη θέση του Προέδρου του ΤΥΠΕΤ, η σύνθεση του Προεδρείου διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος                                  Τσάκλας Λουκάς

Α΄ Αντιπρόεδρος                    Βασιλάκος Φώτιος

Β΄ Αντιπρόεδρος                     Διγκόλης Γεώργιος

Γεν. Γραμματέας                     Ασπιώτης Χρήστος

Αν. Γεν. Γραμματέας             Γκοντονίδης Στέφανος

Τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παραμένουν ως έχουν, με την προσθήκη ως νέου μέλους του κ. Δημήτριου Ανετάκη, ο οποίος καταλαμβάνει τη θέση της κ. Βογιατζοπούλου, μετά την αποχώρησή της.

Το νέο Προεδρείο του ΤΥΠΕΤ συνεχίζει το έργο του, υλοποιώντας τις αποφάσεις και τις δράσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, που έχουν δρομολογηθεί, αλλά και όσες άλλες θα προκύψουν μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του, που έχει ήδη παραταθεί λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας του Covid-19.

Το 2020 ολοκληρώνεται σε ένα κλίμα αγωνίας και ανασφάλειας για τον κόσμο αλλά και για την ελληνική κοινωνία, ενώ ήδη οι πρώτες ακτίνες ελπίδας και αισιοδοξίας για την αντιμετώπιση του Covid-19 έχουν κάνει την εμφάνισή τους με τα εμβόλια που άρχισαν να διατίθενται στην Ευρώπη.

Σε κάθε περίπτωση όμως θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τα μέλη του ΤΥΠΕΤ και όλους τους ασφαλισμένους του Ταμείου μας, ότι η δική μας πορεία και με τη νέα σύνθεση του Προεδρείου θα είναι ασφαλής, σταθερή και αδιατάρακτη, γιατί θα αξιοποιήσουμε το σημαντικό έργο που έχει παραχθεί στην τρέχουσα περίοδο και την πλούσια εμπειρία που αποκομίσαμε όλοι σε δύσκολες συνθήκες.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 211663 readPage -> done PID: 297731 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=823 START NOW