logo TYPET
GR | EN | FR

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ: Με ηλεκτρονικά ραντεβού η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων στο ΤΥΠΕΤ

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου εγκαινιάζεται στο ΤΥΠΕΤ η ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας οι ασφαλισμένοι του Ταμείου μας θα κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού για ιατρικές επισκέψεις και πολλές σημαντικές ιατρικές πράξεις και διαγνωστικές εξετάσεις.

Πρόκειται για μια ακόμη καινοτομία εκσυγχρονισμού που θεσμοθετήθηκε στο ΤΥΠΕΤ με τη συμβολή της Εθνικής Τράπεζας, γεγονός που δείχνει στην πράξη πως ένα τεκμηριωμένο αίτημα της Διοίκησης του Ταμείου μας, συναντά  τη θετική ανταπόκριση της Τράπεζας.

Η καινοτομία των ηλεκτρονικών ραντεβού θα διευκολύνει τη γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΤΥΠΕΤ, δεδομένου ότι απλοποιούνται σημαντικά οι διαδικασίες που αφορούν στον προγραμματισμό επισκέψεων σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, σε οδοντιάτρους, στον προγραμματισμό διαγνωστικών, εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων, καθώς και σε άλλα που αναφέρονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, για την αντιμετώπιση των αναγκών της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Έτσι, οι ασφαλισμένοι του ΤΥΠΕΤ θα κερδίζουν χρόνο και θα αποφεύγουν την περιττή ταλαιπωρία που εκ των πραγμάτων είχε παρατηρηθεί.

Όλα τα στοιχεία της διαδικασίας που απαιτείται να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι του ΤΥΠΕΤ για να κάνουν χρήση της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών ραντεβού, με τα αναλυτικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για την ηλεκτρονική εξυπηρέτησή τους, βρίσκονται στην ενότητα ‘Συχνές Ερωτήσεις/Εγχειρίδιο Χρήστη’ της πλατφόρμας των Ηλεκτρονικών Ραντεβού, στην οποία πρέπει  να ανατρέξουν.

Η Διοίκηση του ΤΥΠΕΤ είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή την καινοτόμο εφαρμογή των ηλεκτρονικών ραντεβού, την οποία θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική, γιατί αναβαθμίζεται στην πράξη ουσιαστικά και ποιοτικά η παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους και στα μέλη των οικογενειών τους.

Αυτή η εφαρμογή ως πρωτοβουλία αποτελεσματικής δράσης του ΤΥΠΕΤ, είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα που οδηγεί το Ταμείο μας σε μια νέα σύγχρονη εποχή αντιμετώπισης των αναγκών υγείας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 55062 addPage -> ok (readPageData: 0) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=819