logo TYPET
GR | EN | FR

Ορθή Επανάληψη: Μηνιαίο επίδομα βρεφονηπιακού σταθμού ή/και νηπιαγωγείου στις αντίστοιχες μη συμβεβλημένες εκπαιδευτικές μονάδες

Από την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2020 και εφεξής, για την είσπραξη του ανωτέρω (μηνιαίου) επιδόματος για κάθε μήνα κατά τον οποίο, λόγω των συνθηκών της πανδημίας, υφίσταται αναστολή λειτουργίας των σχετικών εκπαιδευτικών μονάδων, απαιτείται υπεύθυνη δήλωση από τον βρεφονηπιακό σταθμό ή/και το νηπιαγωγείο στην οποία θα αναφέρεται, εάν παρείχε τηλεκπαίδευση (σύγχρονη ή ασύγχρονη) και υπεύθυνη δήλωση του γονέα, δικαιούχου του επιδόματος, ότι το παιδί του παρακολούθησε την αντίστοιχη τηλεκπαίδευση.

Εάν οι εκπαιδευτικές μονάδες δεν παρείχαν τηλεκπαίδευση και παρέμειναν κλειστές, απαιτείται σχετική βεβαίωση από τους νόμιμους εκπροσώπους τους.

Στις υπεύθυνες δηλώσεις ή τη βεβαίωση πρέπει, επίσης, να αναφέρονται το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία γέννησης και ο Αριθμός Μητρώου ΤΥΠΕΤ του παιδιού.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι δικαιούχοι ασφαλισμένοι ΤΥΠΕΤ δύνανται να υποβάλουν τις εν λόγω δηλώσεις ή/και την ανωτέρω βεβαίωση ως εξής:

Είτε σε έντυπη μορφή, μέσω αλληλογραφίας ή φυσικής παρουσίας, εναποθέτοντας σχετικό φάκελο σε κυτίο ΤΥΠΕΤ στις εισόδους των δομών Αθήνας (Σοφοκλέους 15) ή Θεσσαλονίκης (Ερμού 28). Υπενθυμίζεται ότι λόγω των μέτρων αποφυγής της διασποράς της νόσου CoViD-19, δεν επιτρέπεται η είσοδος στις διοικητικές υπηρεσίες.

Είτε σε ηλεκτρονική μορφή, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις

Σημειώνεται ότι σε κάθε περίπτωση υποβολής, θα πρέπει να αναφέρεται το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον ασφαλισμένο και, επιπρόσθετα, να αναγράφεται στον φάκελο η ένδειξη «υπόψη Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας» ή, στην ηλεκτρονική αποστολή, το θέμα «ΕΠΙΔΟΜΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ  Ή/ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ».

Η καταβολή του παραπάνω επιδόματος θα γίνεται όπως προβλέπεται στην κλαδική ΣΣΕ της ΟΤΟΕ και στην επιχειρησιακή ΣΣΕ του ΣΥΕΤΕ και θα ανέρχεται στο ύψος των 250 € ανά μήνα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 424187 readPage -> done PID: 519260 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=818 START NOW