logo TYPET
GR | EN | FR

Νέα διαδικασία συνταγογράφησης στα ιδιωτικά ιατρεία

Δεδομένων των ειδικών συνθηκών λόγω της πανδημίας και κατόπιν απόφασης της Διοίκησης της ΕΤΕ, το ΤΥΠΕΤ προχώρησε στην αναστολή της διαδικασίας συνταγογράφησης στους χώρους εργασίας της Τράπεζας, της φαρμακευτικής αγωγής των ασφαλισμένων του που διαμένουν στην Περιφέρεια, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και το ενδεχόμενο διασποράς κρουσμάτων του Covid-19.

Για τον λόγο αυτό και καθώς κύριο μέλημα της Διοίκησης του ΤΥΠΕΤ αποτελεί τόσο η ασφαλής όσο και η άμεση εξυπηρέτηση των μελών του, αποφασίστηκε να αλλάξει η μορφή συνεργασίας με τους συνταγογράφους ιατρούς του ΤΥΠΕΤ, οι οποίοι πλέον θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα ιδιωτικά τους ιατρεία.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ασφαλισμένοι θα καταβάλλουν εξ ιδίων το κόστος επίσκεψης και συνταγογράφησης που προβλέπεται στον τιμοκατάλογο του ΤΥΠΕΤ και στη συνέχεια θα αποζημιώνονται εξ ολοκλήρου από το Ταμείο.

Η εν λόγω διαδικασία αφορά στους ασφαλισμένους οι οποίοι διαμένουν εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν τον κατάλογο των συνεργαζόμενων ιατρών από τον ιστότοπο του ΤΥΠΕΤ (www.typet.gr – ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ/ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ/Συνεργαζόμενοι Ιατροί).

Υπενθυμίζεται ότι η συνταγογράφηση μακρόχρονων θεραπειών πραγματοποιείται με ηλεκτρονικό τρόπο, χωρίς τη φυσική παρουσία των ασφαλισμένων στους συνεργαζόμενους ιατρούς, αλλά σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία επαναλαμβανόμενης (τακτικής) συνταγογράφησης φαρμάκων που έχει ήδη ανακοινωθεί από το ΤΥΠΕΤ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 3285105 readPage -> done PID: 3285107 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=798 START NOW