logo TYPET
GR | EN | FR

Με ηλεκτρονική αποστολή τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών εξετάσεων στους εν ενεργεία ασφαλισμένους

Εγκαινιάζεται η διαδικασία της ηλεκτρονικής αποστολής στους εν ενεργεία ασφαλισμένους των αποτελεσμάτων των μικροβιολογικών εξετάσεων που διενεργούνται στο ΤΥΠΕΤ, στο πλαίσιο της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών του Ταμείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα της ηλεκτρονικής αποστολής των εργαστηριακών αποτελεσμάτων στους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας μέσω email, με την προϋπόθεση ότι το επιθυμούν και συναινούν σε αυτή τη διαδικασία, που πραγματικά προσφέρει κέρδος χρόνου και κόπου, με την αποφυγή της προσωπικής παραλαβής, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Η διαδικασία αυτή είναι απόλυτα ασφαλής και αξιόπιστη και εντάσσεται στο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού της εξυπηρέτησης των εργαζομένων της ΕΤΕ, που έχει εγκαινιάσει η Διοίκηση του ΤΥΠΕΤ από την αρχή της θητείας της.

Τα τεχνικά θέματα που πρέπει να γνωρίζουν και να προσέξουν ιδιαίτερα οι εν ενεργεία ασφαλισμένοι που επιθυμούν να έχουν ηλεκτρονική ενημέρωση για τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών τους εξετάσεων, αφορούν στα εξής:

  • η email διεύθυνση του παραλήπτη/χρήστη πρέπει να είναι της ακόλουθης μορφής:
  • το αρχείο των εργαστηριακών αποτελεσμάτων είναι σε μορφή .pdf και ανοίγει με το πρόγραμμα Acrobat Reader ή απλά με τον browser που είναι εγκαταστημένος στον Η/Υ του χρήστη. Δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση άλλης εφαρμογής.

Η ηλεκτρονική ενημέρωση, ως διαδικασία, είναι μία ακόμη καινοτομία που προσθέτει ποιότητα και ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των εν ενεργεία συναδέλφων, γεγονός που λειτουργεί θετικά και ταυτόχρονα πολλαπλασιαστικά, μαζί με άλλες καινοτόμες παρεμβάσεις, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΤΥΠΕΤ.

Η προσπάθεια στην κατεύθυνση αυτή, θα συνεχιστεί και παρά τις δυσκολίες της εποχής που ζούμε, ο στόχος θα παραμείνει σταθερός και στην ίδια κατεύθυνση, με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους τους συναδέλφους του ασφαλιστικού μας φορέα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

 

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 211667 readPage -> done PID: 424187 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=791 START NOW