logo TYPET
GR | EN | FR

Κατασκηνωτικό επίδομα 2020

Όπως έχει ανακοινωθεί, οι κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ δεν θα λειτουργήσουν εφέτος, μετά από  σχετική εισήγηση της Επιτροπής Λοιμώξεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΥΠΕΤ, λόγω της έκτακτης κατάστασης της πανδημίας του Covid-19 και της εκτιμώμενης μικρής συμμέτοχης παιδιών των ασφαλισμένων.

Παρ’ όλα αυτά, το ΤΥΠΕΤ εξασφάλισε τη δυνατότητα συμμετοχής, σε πιστοποιημένες κατασκηνώσεις που θα λειτουργήσουν, για όσους ασφαλισμένους γονείς επιθυμούν να στείλουν εφέτος τα παιδιά τους,  και τη χορήγηση του αντίστοιχου κατασκηνωτικού επιδόματος που προβλέπεται (ανάλογα με τις ημέρες συμμετοχής).

Στη συνέχεια, σας γνωρίζουμε τις προϋποθέσεις συμμετοχής τέκνων ασφαλισμένων μελών στις προαναφερόμενες κατασκηνώσεις κατά τη θερινή περίοδο 2020, τις οποίες όσοι έχετε ενδιαφέρον συμμετοχής των παιδιών σας στις πιστοποιημένες κατασκηνώσεις, πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά.

Ευχόμαστε σε όλους τους ασφαλισμένους του ΤΥΠΕΤ, που θα επιλέξουν να στείλουν τα παιδιά τους στις κατασκηνώσεις, καλή και ασφαλή κατασκηνωτική περίοδο και ειδικά αυτό το καλοκαίρι μαζί με τις κατασκηνωτικές τους αποσκευές να μην ξεχάσουν να τους επιστήσουν την προσοχή να ακολουθούν ευλαβικά τις οδηγίες των ειδικών για την ασφάλεια και την προστασία τους, από τον κορωνοϊό.

Προϋποθέσεις συμμετοχής τέκνων ασφαλισμένων  μελών σε πιστοποιημένες κατασκηνώσεις κατά τη θερινή περίοδο 2020

1. Υποβολή αίτησης  του γονέα με αποστολή email στο Γραφείο Κατασκηνώσεων & Ανταλλαγών του ΤΥΠΕΤ (kataskinoseis@typet.groupnbg.com), στην οποία θα αναφέρονται τα στοιχεία της κατασκήνωσης την οποία έχει επιλέξει. Αφορά σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από 01.01.2004 έως και 31.12.2013. Δικαίωμα συμμετοχής σε μία μόνο κατασκήνωση και σε μία περίοδο. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3349549 (δ: 19549) & 210 3349312 (δ: 19312).

Με την αίτηση θα δηλώνεται από τον ενδιαφερόμενο ότι η επιλογή της κατασκήνωσης γίνεται αποκλειστικά από τον ίδιο και το ΤΥΠΕΤ δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν.

2. Επικοινωνία του γονέα με την κατασκήνωση για κράτηση θέσης.

3. Επικοινωνία του Γραφείου Κατασκηνώσεων του ΤΥΠΕΤ με την κατασκήνωση προκειμένου να προσκομιστεί σε κλειστό φάκελο πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου:

  • Άδεια λειτουργίας (επικυρωμένη)
  • Πιστοποιητικό πυροπροστασίας
  • Φορολογική - ασφαλιστική ενημερότητα
  • Τραπεζικός λογαριασμός σε έντυπη μορφή

Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών, αποστέλλεται στην κατασκήνωση e-mail με τα στοιχεία των παιδιών που δικαιούνται κατασκηνωτικού προγράμματος.

4. Δεν δικαιολογείται συμμετοχή παιδιών σε camps ή κέντρα δημιουργικής απασχόλησης ή σε οποιονδήποτε άλλο φορέα, εκτός κατασκήνωσης.

5. Η αποζημίωση του κατασκηνωτικού επιδόματος δεν θα υπερβαίνει το ύψος της κλαδικής συλλογικής σύμβασης της ΟΤΟΕ.

6. Ο γονέας, θα παραδώσει την κάρτα κατασκηνωτή που θα έχει παραλάβει από το ΤΥΠΕΤ και θα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση εισόδου και αποχώρησης.

7. Ο επιχειρηματίας, θα αποστείλει στο ΤΥΠΕΤ τα πρωτότυπα έγγραφα που αναφέρονται πιο πάνω και θα αναμείνει την απάντηση της υπηρεσίας για το ποσό που δικαιούται.

8. Η εξόφληση των επιχειρηματιών θα γίνει από το ΤΥΠΕΤ μετά την απόδοση των χρημάτων από την Τράπεζα και αφού γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι στα δικαιολογητικά που έχουν προσκομιστεί με την προσκόμιση του αντίστοιχου τιμολογίου.

9. Το ΤΥΠΕΤ διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβεί στις κατασκηνώσεις που φιλοξενούνται παιδιά και να κάνει σχετικούς ελέγχους.

10. Η μετακίνηση των κατασκηνωτών γίνεται από γονείς και κηδεμόνες με δικές τους δαπάνες.

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 1020182 readPage -> done PID: 904653 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=783 START NOW