logo TYPET
GR | EN | FR

Συμπληρωματικές οδηγίες λειτουργίας των δομών του ΤΥΠΕΤ

Στο πλαίσιο των νέων οδηγιών λειτουργίας των δομών του ΤΥΠΕΤ, με στόχο την εφαρμογή όλων των ενδεικνυόμενων διαδικασιών για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού SARS-COV-2 (Covid-19) και συμπληρωματικά της ανακοίνωσης της 06.05.2020, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

Ειδικά Κυτία

Στις εισόδους των δομών του ΤΥΠΕΤ, όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της 06.05.2020, έχουν τοποθετηθεί ειδικά κυτία τοποθέτησης φακέλων για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Κτήριο Σοφοκλέους

Στο εσωτερικό της εισόδου του κτηρίου, υπάρχει ειδικό κυτίο όπου τοποθετούνται φάκελοι που περιέχουν κάθε είδους παραστατικά περίθαλψης που αφορούν στον Τομέα Συναλλαγών, έγγραφα προς την Υπ/νση Μητρώου, παραστατικά προς τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας & Μέριμνας. Απαραίτητη είναι η αναγραφή επί του φακέλου διευκρινιστικής ένδειξης για το περιεχόμενό του. Εναλλακτικά οι φάκελοι μπορούν να αποστέλλονται και ταχυδρομικώς στη διεύθυνση ΤΥΠΕΤ, Σοφοκλέους 15, 10552 Αθήνα.

Το ειδικό κυτίο χρησιμοποιείται επίσης για την εναπόθεση φακέλων που αφορούν σε παραπεμπτικά διαγνωστικών εξετάσεων (αιματολογικές – ακτινοδιαγνωστικές) ιατρών εκτός των δομών του ΤΥΠΕΤ. Απαραίτητη είναι η αναγραφή επί του φακέλου της ένδειξης: «ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ - ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΥΠΕΤ».

Γενική Κλινική Υγείας Μέλαθρον

Στο εσωτερικό της εισόδου του κτηρίου της Κλινικής (Θερειανού 4) και εξωτερικά της εισόδου του κτηρίου της Θερειανού 6, έχουν τοποθετηθεί ειδικά κυτία τα οποία χρησιμοποιούνται για την εναπόθεση φακέλων που αφορούν σε παραπεμπτικά διαγνωστικών εξετάσεων (αιματολογικές - ακτινοδιαγνωστικές) ιατρών εκτός των δομών του ΤΥΠΕΤ. Απαραίτητη είναι η αναγραφή επί του φακέλου της ένδειξης: «ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ - ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΥΠΕΤ».

Υγειονομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης

Στο εσωτερικό του ισογείου του κτηρίου της Ερμού 28, υπάρχει ειδικό κυτίο όπου τοποθετούνται φάκελοι που αφορούν σε κάθε είδους παραστατικά συναλλαγών, αιτήματα ασφαλισμένων και πάσης φύσεως έγγραφα που απευθύνονται στις υπηρεσίες του Υγειονομικού Συγκροτήματος. Απαραίτητη είναι η αναγραφή επί του φακέλου διευκρινιστικής ένδειξης της υπηρεσίας στην οποία αφορά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε συναλλαγή με το ΤΥΠΕΤ είναι απαραίτητη η αναφορά του Αριθμού Μητρώου ασφαλισμένου και τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο - email).

Ηλεκτρονική Αποστολή Παραπεμπτικών Διαγνωστικών Εξετάσεων

Εναλλακτικά, τα παραπεμπτικά διαγνωστικών εξετάσεων (αιματολογικές - ακτινοδιαγνωστικές) ιατρών εκτός των δομών του ΤΥΠΕΤ, μπορούν να αποστέλλονται και ηλεκτρονικά μέσω του info@typet.groupnbg.com.

Υπενθύμιση Διαδικασίας Επαναλαμβανόμενης  Συνταγογράφησης Φαρμάκων

Οι ασφαλισμένοι του ΤΥΠΕΤ οι οποίοι χρήζουν επαναλαμβανόμενης συνταγογράφησης, για χρόνια θέματα υγείας, λόγω της εφαρμογής των ειδικών οδηγιών πρόληψης της διασποράς του νέου κορωνοϊούSARS - CοV -2, θα εξυπηρετούνται ως εξής:

Για τους νομούς:

Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δωδεκανήσου, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ηρακλείου Κρήτης, Κεφαλληνίας, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδας, Μεσσηνίας, Ρεθύμνης, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χανίων, Χίου

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 08:00 - 13:00, στα τηλέφωνα:

210 3349130 - δ:19130,  3349508 - δ: 19508, 210 3349303 - δ: 19303

Εναλλακτικά τα μέλη μπορούν να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά μέσω του pfs@typet.groupnbg.com, αναφέροντας τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, Αριθμό Μητρώου ΤΥΠΕΤ, ΑΜΚΑ, φαρμακευτική αγωγή, ονοματεπώνυμο και ειδικότητα θεράποντος ιατρού.

Στη συνέχεια οι ασφαλισμένοι θα λαμβάνουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή SMS το barcode το οποίο προσκομίζοντας στο φαρμακείο της επιλογής τους, θα λαμβάνουν τα αντίστοιχα φάρμακα.

Για τους νομούς:

Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φλώρινας, Χαλκιδικής

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 08:00 - 13:00, στα τηλέφωνα: 2310 281927, -28, -29, -36

Στη συνέχεια οι ασφαλισμένοι θα λαμβάνουν με SMS το barcode το οποίο προσκομίζοντας στο φαρμακείο της επιλογής τους, θα λαμβάνουν τα αντίστοιχα φάρμακα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε συναλλαγή με το ΤΥΠΕΤ είναι απαραίτητη η αναφορά του Αριθμού Μητρώου ασφαλισμένου και τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο - email).

Η πιστή τήρηση όλων των οδηγιών από τους ασφαλισμένους, θα διευκολύνει την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Ταμείου Υγείας, γεγονός που θα μας δώσει τη δυνατότητα, σε αυτές τις ειδικές συνθήκες, καλύτερης εξυπηρέτησής τους.

Έχουμε τη βεβαιότητα ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με την υπεύθυνη στάση μας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, θα ξεπεράσουμε τις τρέχουσες δυσκολίες και το ΤΥΠΕΤ θα συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο ασφαλιστικού φορέα υγείας στη χώρα μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

 

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 4157109 readPage -> done PID: 4103502 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=772 START NOW