logo TYPET
GR | EN | FR

Covid-19: Μήνυμα της Προέδρου του ΤΥΠΕΤ προς τα ασφαλισμένα μέλη

Η χώρα μας όπως και ο κόσμος ολόκληρος αντιμετωπίζει μια άγνωστη και αόρατη απειλή που ισοδυναμεί με παγκόσμιο πόλεμο από έναν ύπουλο ιό που επιτίθεται εναντίον της ανθρωπότητας.

Η υγεία των ανθρώπων και η ίδια η ζωή είναι στο στόχαστρο ενός ιού που ονομάστηκε νέος Κορωνοϊός (COVID-19) και επιτίθεται σε όλους χωρίς διακρίσεις.

Πρόκειται για μία επίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και πρέπει ως οργανωμένη πολιτεία, ως φορείς υγείας, ως κοινωνία, αλλά και ως πολίτες, να την αντιμετωπίσουμε ενωμένοι για να βγούμε νικητές.

Στην πρώτη γραμμή αυτής της δύσκολης μάχης βρίσκονται η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, οι ερευνητές, οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όσοι από θέσεις ευθύνης διαχειρίζονται αυτή την πρωτοφανή κρίση.

Η Διοίκηση του ΤΥΠΕΤ πήρε νωρίτερα από κάθε άλλον ιδιωτικό φορέα υγείας και σε κάθε περίπτωση έγκαιρα, όλα τα μέτρα που υπέδειξε η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Ταμείου μας και οι επικεφαλής  του Ιατρικού, του Νοσηλευτικού και του Διοικητικού προσωπικού που εισηγήθηκαν και υλοποίησαν με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας τις σχετικές αποφάσεις.

Τα μέτρα αυτά, μόλις λίγες ημέρες μετά, πήρε και η ελληνική πολιτεία, με αποτέλεσμα η χώρα μας να έχει την πλέον άμεση και αποφασιστική αντίδραση (από το στάδιο της λήψης των πρώτων μέτρων) στην αντιμετώπιση του νέου Κορωνοϊού, έναντι των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Πρέπει να γνωρίζουμε όλοι, ότι ο πόλεμος αυτός θα έχει άγνωστη διάρκεια και στάδια, τα οποία σήμερα είναι δύσκολο να προβλεφθούν.

Οι γιατροί και νοσηλευτές του Ταμείου μας, όλοι οι εργαζόμενοι στις διοικητικές υπηρεσίες, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο, σύσσωμο, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την επίθεση αυτής της πανδημίας, προστατεύοντας την υγεία των μελών μας, αλλά και τη δική μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με όλα τα μέσα που διαθέτουμε και για όσο χρειαστεί.

Τα δικά μας όπλα είναι η αλήθεια, η ψυχραιμία και η αποφασιστικότητα, που δεν αφήνουν σε κανέναν περιθώριο φόβου μπροστά σε αυτή τη μάχη, που θα κερδίσουμε όλοι μαζί, κερδίζοντας με τη δύναμη της γνώσης και της προσπάθειας τον πόλεμο της ζωής.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους θερμά για την ανταπόκρισή σας στις οδηγίες, με τη βεβαιότητα ότι θα βγούμε νικητές, από αυτή τη δοκιμασία που έτυχε στη γενιά μας.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τη θέση της Προέδρου του ΤΥΠΕΤ, διέθεσα τον εαυτό μου στη συλλογική προσπάθεια, γιατί πιστεύω ότι οι προσπάθειες όλων μας, χωρίς διακρίσεις, είναι εξίσου χρήσιμες και απαραίτητες τούτες τις κρίσιμες ώρες, αλλά και πάντοτε.

Σας καλώ όλες και όλους να συνεχίσουμε έτσι, σας καλώ να συνεχίσετε έτσι, γιατί το ΤΥΠΕΤ πρέπει να παραμείνει φάρος υγείας για όλους μας και στις σημερινές δύσκολες ώρες, αλλά και στο μέλλον. Αυτό το χρωστάμε σε εκείνους που το δημιούργησαν, αλλά και στις επόμενες γενιές, των συναδέλφων μας της Εθνικής Τράπεζας και όλων των εργαζόμενων του ασφαλιστικού μας φορέα.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη,

Βασιλική Βογιατζοπούλου

Πρόεδρος ΤΥΠΕΤ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 2996564 readPage -> done PID: 2917539 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=764 START NOW