logo TYPET
GR | EN | FR

Covid-19: Το ΤΥΠΕΤ εξασφάλισε νέα μέσα προστασίας της υγείας των ασφαλισμένων

Το ΤΥΠΕΤ, από την πρώτη στιγμή εμφάνισης πανδημίας του νέου κορωνοϊού (COVID-19) και στη χώρα μας, πήρε έγκαιρα και νωρίτερα από όλους, όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας των ασφαλισμένων μελών του.  Όμως δεν σταματήσαμε σε αυτά που είναι ήδη γνωστά σε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, αλλά και στα μέλη των οικογενειών τους.

Η Διοίκηση του ΤΥΠΕΤ ζήτησε και εξασφάλισε από την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, μεγαλύτερη συμβολή και έμπρακτη συνδρομή στην προσπάθειά της για την καλύτερη δυνατή προστασία της υγείας των μελών μας.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν και θα υλοποιηθούν άμεσα τα παρακάτω, για τα οποία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, για την ανταπόκρισή της αυτές τις δύσκολες για τους συναδέλφους μας ώρες:

  1. Η προμήθεια ειδικού αναλυτή τύπου cobas 4800 <z480> με πλήρη εξοπλισμό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες διάγνωσης περιστατικών με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού (COVID-19), προκειμένου με τα δικά μας διαγνωστικά μέσα, να παρέχουμε στα μέλη μας έγκυρη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους και στη συνέχεια ειδικές και συγκεκριμένες προσωπικές οδηγίες. Επισημαίνεται ότι η εξέταση αυτή, όταν θα αρχίσει να πραγματοποιείται, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μετά από εισήγηση - γνωμοδότηση της εξειδικευμένης ιατρικής ομάδας του ΤΥΠΕΤ που θα αναλάβει αυτό το καθήκον.
  2. Η αντικατάσταση του ασθενοφόρου του Υγείας Μέλαθρον με ένα νέο ασθενοφόρο τελευταίας τεχνολογίας, πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μέσα, για την άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών, το οποίο θα τεθεί (αμέσως μόλις παραληφθεί) στην υπηρεσία των ασφαλισμένων.


Η πανδημία του κορωνοϊού (COVID-19) είναι παρούσα και συνεχίζει να είναι επιθετική, χωρίς να κάνει διακρίσεις σε νεότερους και μεγαλύτερους.

Η Διοίκηση του ΤΥΠΕΤ, απέναντι σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση για όλους μας, θα δώσει τη δική της μάχη, μαζί με όλους τους εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό.

Καλούμε όμως και όλους εσάς, να βοηθήσετε σε αυτή την προσπάθειά μας ακολουθώντας πιστά και με την υπευθυνότητα που αρμόζει, όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί.

Σταματήστε όλες τις άσκοπες μετακινήσεις οπουδήποτε.

Δείξτε υπευθυνότητα και σεβασμό στον εαυτό σας και στους γύρω σας και να είστε σίγουροι ότι έτσι θα νικήσουμε.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 2917539 readPage -> done PID: 2917541 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=762 START NOW