logo TYPET
GR | EN | FR

Covid-19: 24 Μαρτίου 2020 - Εθελοντική Αιμοδοσία στο Υγείας Μέλαθρον

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΩΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ

Αυτές τις δύσκολες ώρες που η χώρα μας αντιμετωπίζει την επίθεση του νέου κορωνοϊού, ενός άγνωστου και ύπουλου εχθρού, που έχει ανατρέψει τους ρυθμούς της ζωής μας, η έλλειψη ΑΙΜΑΤΟΣ, του πολυτιμότερου και μοναδικού αγαθού της υγείας μας, πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους μας.

Τα μέτρα προστασίας των μελών μας στο Υγείας Μέλαθρον και στα πολυιατρεία του Ταμείου μας, που λήφθηκαν έγκαιρα για την προστασία των ασφαλισμένων μας και των οικογενειών τους σταμάτησαν -όπως ήταν φυσικό- και τη ροή των εθελοντών αιμοδοτών που τροφοδοτούσαν την Τράπεζα Αίματος του ΤΥΠΕΤ.

Για τον λόγο αυτό και δεδομένου ότι οι ανάγκες σε αυτό το πολύτιμο και μοναδικό αγαθό πρέπει να καλυφθούν άμεσα, καλούμε όλους τους συναδέλφους μας και τα μέλη των οικογενειών τους, που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ΑΙΜΑ, να προσέλθουν την Τρίτη 24 Μαρτίου, από τις 10:00 έως και τις 14:00, στο ισόγειο του κτηρίου της Θερειανού 6, στο Υγείας Μέλαθρον.

Σε ένα απόλυτα ασφαλές και ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, το οποίο δεν επικοινωνεί με άλλα τμήματα και ορόφους της Κλινικής, θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία της εθελοντικής αιμοδοσίας στην οποία σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά, δείχνοντας έμπρακτα, όπως πάντα, την αλληλεγγύη σας στους συναδέλφους που έχουν ανάγκη.

Η προσέλευση των συναδέλφων θα είναι σταδιακή και ελεγχόμενη, σύμφωνα με όλους τους κανόνες ασφάλειας.

Συγκεκριμένα:

  • Οι εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα θα προσέρχονται από τις 10:00 έως τις 12:00
  • Οι εργαζόμενοι στο ΤΥΠΕΤ θα προσέρχονται από τις 12:00 έως τις 14:00.

Η διαδικασία αιμοληψίας θα οργανωθεί από τις υπηρεσίες του ΤΥΠΕΤ, σε συνεργασία με το ΓΝΑ «Η Ελπίς», όπου τηρείται η Τράπεζα Αίματος του Ταμείου μας.

Το ΤΥΠΕΤ απέδειξε ότι είναι στην πρωτοπορία της προετοιμασίας, για την περίθαλψη των ασφαλισμένων σε αυτές τις κρίσιμες ώρες της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, που ζει η ελληνική κοινωνία και ο κόσμος ολόκληρος.

Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε ξανά ότι ο κόσμος της Εθνικής Τράπεζας θα ανταποκριθεί στο σήμα SOS που εκπέμπουμε για να σώσουμε -όταν θα χρειαστεί- τις ζωές των δικών μας ανθρώπων.

Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε και θα προσφέρετε στο Ταμείο μας αυτό το πολύτιμο αγαθό της ζωής, που παράγεται μόνο από τον άνθρωπο και προορίζεται αποκλειστικά γι’ αυτόν, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσφορά σας και σας περιμένουμε.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 2956824 readPage -> done PID: 2917541 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=761 START NOW