logo TYPET
GR | EN | FR

Προκήρυξη Θέσης Οδοντιάτρου

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) ενδιαφέρεται για την κάλυψη των αναγκών της Δ/νσης Οδοντιατρικής Φροντίδας & Περίθαλψης, μίας (1) θέσης οδοντιάτρου με γνώσεις και εμπειρία στο clinical audit, καθώς και δυνατότητα διαχείρισης, συντονισμού και παρακολούθησης ελέγχου, θεμάτων παροχής υπηρεσιών, δαπανών, συνεργασιών με παρόχους Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και προγραμμάτων Οδοντιατρικής Φροντίδας, Πρόληψης & Περίθαλψης.

Η απασχόληση θα είναι σε κυλιόμενο ωράριο πρωινής και απογευματινής απασχόλησης 30 ωρών (5x6) εβδομαδιαίως και με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός (1) έτους.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:
o Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο να περιγράφονται λεπτομερώς η επιστημονική κατάρτιση, η κλινική προϋπηρεσία, το επιστημονικό έργο και η επιστημονική δραστηριότητα.
o Φωτοαντίγραφο πτυχίου και τίτλου κλινικής εξειδίκευσης.
o Φωτοαντίγραφο ταυτότητας.
o Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
o Φωτοαντίγραφο ταυτότητας του οικείου Οδοντιατρικού Συλλόγου.
o Προϋπηρεσία επιθυμητή.
o Συστατικές επιστολές (προαιρετικά).

Οι ενδιαφερόμενες/-οι καλούνται να υποβάλουν έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ», τα ανωτέρω δικαιολογητικά στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., στην ταχυδρομική διεύθυνση Σοφοκλέους 15, 1ος όροφος, 10552 Αθήνα.

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 2917541 readPage -> done PID: 2996564 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=716 START NOW