logo TYPET
GR | EN | FR

Σε λειτουργία από τη Δευτέρα 21.10.2019 ο νέος Ψηφιακός Πανοραμικός Κεφαλομετρικός Ορθοπαντογράφος στο Υγείας Μέλαθρον

Αγαπητές/Αγαπητοί ασφαλισμένοι,

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για ποιοτικότερη φροντίδα υγείας και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΤΥΠΕΤ, σας ενημερώνουμε πως από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 θα λειτουργεί στην Κλινική μας "Υγείας Μέλαθρον" ένα νέο σύγχρονο σύστημα Ψηφιακού Πανοραμικού Κεφαλομετρικού Ορθοπαντογράφου.

Το νέο μηχάνημα ORTHOPHOS SL SIRONA έχει τη δυνατότητα ψηφιακής πανοραμικής και κεφαλομετρικής ακτινογραφίας με υψηλή διαγνωστική απεικόνιση και χαμηλή δόση ακτινοβολίας. Διασυνδεδεμένο με το πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης απεικονιστικών εξετάσεων RIS-PACs παρέχει ολοκληρωμένη επεξεργασία και διακίνηση των εικόνων εξασφαλίζοντας και την ιστορικότητα ιατρικού φακέλου του ασθενούς.

Επομένως, από τη Δευτέρα 21.10.2019 διακόπτεται η εξυπηρέτηση των μελών μας για τις συγκεκριμένες εξετάσεις από το Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Περιθάλψεως Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας Ελλάδος (ΑΤΠΣΥΤΕ).

Οι ασφαλισμένες/οι μπορούν να προσέρχονται για τις συγκεκριμένες εξετάσεις με παραπεμπτικό χωρίς ραντεβού στο Εργαστήριο Ιατρικών Απεικονίσεων της Κλινικής μας «Υγείας Μέλαθρον» καθημερινά από 08:30 έως 19:30.

 

Η Διοίκηση του ΤΥΠΕΤ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 424187 readPage -> done PID: 519260 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=687 START NOW