logo TYPET
GR | EN | FR

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσης Ακτινολόγου

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ), ΝΠΙΔ, ενδιαφέρεται για την κάλυψη μίας (1) θέσης Ειδικευμένου Ιατρού Ειδικότητας Ακτινολογίας (Επιμελητής), μη αποκλειστικής απασχόλησης, για το Εργαστήριο Ιατρικών Απεικονίσεων της κλινικής «Υγείας Μέλαθρον».

Το ωράριο λειτουργίας του Εργαστηρίου τις εργάσιμες ημέρες είναι από 08:00 έως 20:00. Τις υπόλοιπες ώρες τις καθημερινές καθώς και σε 24ωρη βάση τις αργίες, το Εργαστήριο εφημερεύει.

Οι ώρες εργασίας είναι πέντε (5) ημερησίως, το ωράριο καθορίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες λειτουργίας του Εργαστηρίου αλλά και της διαθεσιμότητας του ιατρού. Ο αριθμός των εφημεριών, οι οποίες είναι υποχρεωτικές, καθορίζεται από τις ανάγκες του Εργαστηρίου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να καταθέσουν τα εξής δικαιολογητικά:

1. Βιογραφικό σημείωμα το οποίο να περιλαμβάνει περιληπτικά πληροφορίες για τις σπουδές, τον τίτλο ειδικότητας, την επαγγελματική δραστηριότητα, το επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο.
2. Απλά φωτοαντίγραφα πτυχίου, απόφασης άδειας άσκησης ιατρικού επαγγέλματος και απόφασης τίτλου ειδικότητας.
3. Αντίγραφα πιστοποιητικών ή βεβαιώσεων προϋπηρεσίας στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

1. Κατοχή του τίτλου ειδικότητας της ακτινολογίας (ακτινοδιαγνωστικής) τουλάχιστον τρία (3) έτη.
2. Προϋπηρεσία ειδίκευσης στον ιδιωτικό ή τον δημόσιο τομέα στην κλασική ακτινολογία, την υπερηχοτομογραφία σώματος και αγγείων και την αξονική τομογραφία.
3. Προϋπηρεσία ειδίκευσης στη μαγνητική τομογραφία, τη μαστογραφία και τη μέτρηση οστικής πυκνότητας (ΜΟΠ), θα θεωρηθούν επιπρόσθετα προσόντα και θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.
4. Κατοχή τίτλου διδακτορικού ή μεταπτυχιακού ή επεμβατικής ακτινολογίας ή άλλης εκπαίδευσης, θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως ως επιπρόσθετο προσόν.
5. Δημοσιεύσεις ιατρικών εργασιών σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά της ημεδαπής ή και της αλλοδαπής, καθώς και επιστημονικές ανακοινώσεις και ομιλίες ως προσκεκλημένου ομιλητή σε ιατρικά συνέδρια ή ημερίδες, καθώς και παρακολούθηση συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων στην ημεδαπή ή και την αλλοδαπή, καθώς και τα μόρια CME, θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν ως ιδιαιτέρως επιπρόσθετα προσόντα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά προς τη Γραμματεία ΔΣ ΤΥΠΕΤ, στo email: gds@typet.gr.

Απαραίτητη είναι η αναγραφή στο θέμα του email: «Για τη θέση ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ».

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 55064 readPage -> done PID: 55058 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=661 START NOW