logo TYPET
GR | EN | FR

Μίσθωση πούλμαν για τη μετακίνηση κατασκηνωτών ΤΥΠΕΤ

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ), ΝΠΙΔ, ενδιαφέρεται για μίσθωση πούλμαν από 20.06.2019 έως και 21.08.2019 για τις μετακινήσεις κατασκηνωτών στις κατασκηνώσεις του στον ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, τη ΣΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και τη ΛΟΥΤΣΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες.

Οι διαδρομές και ο αριθμός των δρομολογίων είναι δυνατόν να αυξομειωθούν, ανάλογα με τις δημιουργούμενες ανάγκες του Ταμείου Υγείας.

Τα πούλμαν πρέπει να είναι 50 θέσεων, τελευταίας τεχνολογίας και να διαθέτουν κλιματισμό.

Επίσης πρέπει να αναφέρεται ο ακριβής αριθμός των ιδιόκτητων τουριστικών λεωφορείων που διαθέτει η συμμετέχουσα εταιρεία στον εν λόγω διαγωνισμό.

Η προσφορά πρέπει να συνοδεύεται και από φωτοτυπίες των αδειών κυκλοφορίας.

Επισημαίνεται ότι σημαντικά στοιχεία που θα ληφθούν υπόψη στην αξιολόγηση των ζητούμενων προσφορών είναι:

  • η δυνατότητα διάθεσης ικανού αριθμού λεωφορείων/πούλμαν για τη μετακίνηση των κατασκηνωτών (ενδεικτικό δείγμα τα 20 τουλάχιστον λεωφορεία/πούλμαν για τη κατασκήνωση στον Διόνυσο Αττικής και τα 10 τουλάχιστον λεωφορεία/πούλμαν για κάθε μία ξεχωριστά από τις κατασκηνώσεις στη Σάνη Χαλκιδικής και στη Λούτσα Πρέβεζας) σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης (πχ πυρκαγιά).
  • Ο χρόνος προσέγγισης των λεωφορείων/πούλμαν στις κατασκηνώσεις στον Διόνυσο Αττικής, τη Σάνη Χαλκιδικής και τη Λούτσα Πρέβεζας σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης (πχ πυρκαγιά).

Για διευκρινίσεις σχετικά με τον διαγωνισμό επικοινωνείτε με:
την κ. Χριστοφόρου Λευκοθέα, τ: 210 334 9549, την κ. Φρουζάκη Μαριλένα, τ: 210334 9312 και
την κ. Παπαϊωάννου Βικτωρία, τ: 210 3349558.

Εντός του φακέλου της προσφοράς εσωκλείονται σε ξεχωριστό φάκελο φωτοτυπίες των αδειών κυκλοφορίας των ιδιόκτητων λεωφορείων, πρωτότυπη πρόσφατη Ασφαλιστική & Φορολογική Ενημερότητα, βάσει της οποίας θα δύναται να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό η κάθε ενδιαφερόμενη εταιρεία και σε ξεχωριστό φάκελο την οικονομική προσφορά. Με το πέρας του διαγωνισμού η μειοδότρια/ες εταιρεία/ες θα πρέπει να προσκομίσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης ποσού ίσο με το 10% του συνολικού καθαρού κόστους ανάδειξης του Διαγωνισμού.

Η ισχύς της σύμβασης θα λήγει σε ένα (1) έτος από την υπογραφή της. Το ΤΥΠΕΤ διατηρεί το δικαίωμα παράτασης της σύμβασης για ένα (1) ακόμα έτος.

Οι προσφορές κατατίθενται σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «ΜΙΣΘΩΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ», στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του ΤΥΠΕΤ, Σοφοκλέους 15 - 1ος όροφος, 105 52 Αθήνα.

Η υποβολή των κλειστών προσφορών λήγει την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 & ώρα 14:00.


ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΛΟΥΤΣΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 2821413 readPage -> done PID: 2692316 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=654 START NOW