logo TYPET
GR | EN | FR

Κατασκηνώσεις ΤΥΠΕΤ - Γ΄ κατασκηνωτική περίοδος (02.08.2019 - 21.08.2019)

Στον Διόνυσο Αττικής, στη Σάνη Χαλκιδικής και τη Λούτσα Πρέβεζας

Ηλικίες: Παιδιά που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2004 - 2013

Οι κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ με την εμπειρία 70 χρόνων, τη συνέπεια & την αξιοπιστία ενός καταξιωμένου φορέα Υγείας και κυρίως με την φροντίδα & την ασφάλεια που παρέχει ένα οικογενειακό περιβάλλον στις τρυφερές ηλικίες των παιδιών, εγγυώνται όμορφες στιγμές & αξέχαστες διακοπές.

Η συμμετοχή στην τρίτη κατασκηνωτική περίοδο προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία.

Με κόστος συμμετοχής μόνο 500€, έναντι της αρχικής τιμής των 720€ και με δυνατότητα εξόφλησης σε πέντε (5) άτοκες μηνιαίες δόσεις με πιστωτική κάρτα, παρέχεται φιλοξενία 20 ημερών στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεών μας, με όλα τα προνόμια των καλύτερων υπηρεσιών για τα παιδιά σας.

Τα παιδιά των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στα κατασκηνωτικά προγράμματα για δεύτερη φορά, κατά την γ' περίοδο, με κόστος συμμετοχής 360€ (έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής των 720€) και δυνατότητα εξόφλησης σε έξι (6) άτοκες μηνιαίες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Ελάτε να σας ενημερώσουμε πώς θα εξασφαλίσετε αξέχαστες διακοπές στα παιδιά σας, χαρίζοντάς τους όμορφες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες.

Προλάβετε τη μοναδική οικονομική προσφορά της τρίτης κατασκηνωτικής περιόδου.

Αυτή τη χρονιά οι κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και τη διάθεση του προσωπικού και των στελεχών στα ύψη, υπόσχονται τις καλύτερες διακοπές στα παιδιά σας, που θέλουμε να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

Σας περιμένουμε για να προσφέρουμε στα παιδιά σας το κέφι, τη χαρά και την ξεγνοιασιά που τους αξίζει και αυτό το καλοκαίρι.

Πληροφορίες
Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας & Μέριμνας
Γραφείο Κατασκηνώσεων
τ. 210 3349362 (δ:19362)
e: kataskinoseis@typet.groupnbg.com

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 3547488 readPage -> done PID: 3571614 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=607 START NOW