logo TYPET
GR | EN | FR

Διαγωνισμός προμήθειας φωτοαντιγραφικού χαρτιού Α4

Τo Tαμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.),Ν.Π.Ι.Δ., ενδιαφέρεται για την προμήθεια 3.000 δεσμίδων φωτοαντιγραφικού χαρτιού Α4/500 Φ, 80 γρ., για μονοετή χρήση των Δ/νσεων & Υπηρεσιών του ή 5.500 δεσμίδων φωτοαντιγραφικού χαρτιού Α4/500 Φ, 80 γρ., για διετή χρήση των Δ/νσεων & Υπηρεσιών του, παραδοτέες σε ποσότητα 150 δεσμίδων τουλάχιστον συνολικά ανά μήνα και σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες προδιαγραφές, στις διευθύνσεις: α) κτήριο επί της οδού Σοφοκλέους 15, στην Αθήνα, β) κλινική "Υγείας Μέλαθρον", στην οδό Θερειανού 4, στο Πεδίο του Άρεως.

Επίσης μία φορά ετησίως παράδοση 150 δεσμίδων σε γραφεία του Ταμείου Υγείας που συστεγάζονται με τις εγκαταστάσεις της Ε.Τ.Ε. σε τρεις περιοχές της Αθήνας: στον Γέρακα, το Ψυχικό και τον Πειραιά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να αποστείλουν την προσφορά τους σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α4» στον οποίο θα περιέχεται:
α) φάκελος σφραγισμένος με την ένδειξη "Δικαιολογητικά Συμμετοχής" εντός του οποίου τοποθετείται έγκυρη Ασφαλιστική & Φορολογική ενημερότητα,
β) φάκελος σφραγισμένος με την ένδειξη "Τεχνικές Προδιαγραφές" εντός του οποίου τοποθετείται η τεχνική προσφορά σύννομη με τους όρους της προκήρυξης,
γ) φάκελος σφραγισμένος με την ένδειξη "Οικονομική Προσφορά" εντός του οποίου τοποθετείται η ενυπόγραφη προσφορά (πρωτότυπη).
Και οι τρεις φάκελοι θα φέρουν την ένδειξη του κυρίως φακέλου.

Οι προσφορές κατατίθενται το αργότερο έως και την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 & ώρα 14:00, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., Σοφοκλέους 15, 1ος όροφος, Αθήνα. Δείγμα του προσφερόμενου χαρτίου παραδίδεται στα γραφεία της Δ/νσης Προμηθειών, Σοφοκλέους 15, 4ος όροφος, γραφ. 8.

Προσφορές που υποβάλλονται εκπρόθεσμα στο Τ.Υ.Π.Ε.Τ., επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν.

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 3189739 readPage -> done PID: 3206268 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=421 START NOW