logo TYPET
GR | EN | FR

Προκήρυξη Διαγωνισμού Τροφοδοσίας

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.), Ν.Π.Ι.Δ., ενδιαφέρεται για την προμήθεια των παρακάτω ειδών τροφοδοσίας για τις κατασκηνώσεις του:

α) στον ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΤΤΙΚΗΣ για το χρονικό διάστημα από 20.06.2018 έως και 27.08.2018 και
β) στη ΣΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και τη ΛΟΥΤΣΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ για το χρονικό διάστημα από 20.06.2018 έως και 03.09.2018.

Τα επιθυμητά είδη περιγράφονται αναλυτικά στα συνημμένα έντυπα ανά κατηγορία, τα οποία παρακαλούμε να σφραγισθούν με την σφραγίδα της επιχείρησής σας. Τα προσφερόμενα είδη πρέπει να τηρούν τις ζητούμενες προδιαγραφές και την συσκευασία (όπου η συσκευασία είναι υποχρεωτική δηλώνεται με αστερίσκο).

Αναλυτικά οι κατηγορίες είναι :
ΓΑΛΑKTOKOMIKA
ΠΑΓΩΤΑ

Η παράδοση των ποσοτήτων στις κατασκηνώσεις μας θα γίνεται για μεν την κατηγορία "ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ" στο είδος ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ σε καθημερινή βάση (πλην Σαββάτου / Κυριακής που θα γίνεται Σάββατο), για δε τη κατηγορία "ΠΑΓΩΤΑ" κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

• Οι τιμές πρέπει να δίδονται βάσει της μονάδας μέτρησης.
• Ο μειοδότης δύναται να αναλάβει την προμήθεια του συνόλου των ειδών που περιγράφονται και για τις τρεις (3) κατασκηνώσεις ή για κάθε μία χωριστά.
• Το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. έχει το δικαίωμα να κρίνει τις τιμές και την ποιότητα των προσφερόμενων ειδών και σε περίπτωση που δεν είναι ικανοποιητικές, να τα εξαιρέσει από το πακέτο και να τα αναθέσει ξεχωριστά σε άλλους προμηθευτές.
• Η παράδοση του συνόλου των ειδών στις κατασκηνώσεις είναι υποχρεωτική.
• Οι απαιτούμενες ποσότητες είναι ενδεικτικές και σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύεται το Ταμείο Υγείας να προμηθευθεί ακριβώς τις ποσότητες που αναγράφονται.
• Ενδέχεται να ζητηθεί παράταση προμήθειας στη κατηγορία «Γαλακτοκομικών» έως 22.09.2018 για τις κατασκηνώσεις στη Λούτσα Πρέβεζας και τη Σάνη Χαλκιδικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν προσφορά σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΙΔΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ» στον οποίο θα περιέχεται:

α) φάκελος σφραγισμένος με την ένδειξη «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» εντός του οποίου τοποθετείται έγκυρη Ασφαλιστική & Φορολογική ενημερότητα
β) φάκελος σφραγισμένος με την ένδειξη «Οικονομική Προσφορά» εντός του οποίου τοποθετείται η ενυπόγραφη προσφορά (πρωτότυπη). Και οι δύο φάκελοι θα φέρουν την ένδειξη του κυρίως φακέλου.

Αρμόδιοι για διευκρινιστικές πληροφορίες: Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας & Μέριμνας, Γραφείο Κατασκηνώσεων Τ.Υ.Π.Ε.Τ., τ: 210 3349312 & 210 3349558.

Οι φάκελοι κατατίθενται το αργότερο έως την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 14:30, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου, Σοφοκλέους 15, 1ος όροφος, Αθήνα.

Προσφορές που υποβάλλονται εκπρόθεσμα επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν.

Με το πέρας του διαγωνισμού η μειοδότρια εταιρεία θα πρέπει να προσκομίσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης ποσού αντίστοιχου με το 10% του προϋπολογισθέντος τζίρου των ειδών που θα μειοδοτήσει.

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 3201886 readPage -> done PID: 3206268 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=419 START NOW