logo TYPET
GR | EN | FR

Αποζημίωση Διαγνωστικών Εξετάσεων & Φυσικοθεραπειών στην Περιφέρεια

      Το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. προχώρησε σε υπογραφή συμβάσεων συνεργασίας με ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ τα οποία βρίσκονται σε μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας, για τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων (απεικονιστικές/μικροβιολογικές), καθώς και φυσικοθεραπευτικών συνεδριών.
      Ως εκ τούτου, από τις 20 Μαΐου 2013 και στο εξής οι ασφαλισμένοι του Ταμείου Υγείας, μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα και φυσικοθεραπευτήρια, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
      Όταν τα μέλη, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής και εργασίας, επιλέγουν μη συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα ή φυσικοθεραπευτήρια, για τη διενέργεια εξετάσεων, πράξεων ή συνεδριών σε πόλεις όπου υφίστανται αντίστοιχα συμβεβλημένα κέντρα και φυσικοθεραπευτήρια, η αποζημίωσή τους καθορίζεται με βάση τη χαμηλότερη συμφωνηθείσα τιμή που έχει επιτευχθεί μέσω συμβάσεων στην αντίστοιχη πόλη.
      Για την εκτέλεση εξετάσεων, πράξεων ή συνεδριών σε πόλεις όπου δεν υπάρχουν συμβεβλημένα κέντρα ή φυσικοθεραπευτήρια, η αποζημίωση καθορίζεται από το εκάστοτε ισχύον τιμολόγιο του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.
      Υπενθυμίζεται ότι για τη διενέργεια φυσικοθεραπευτικών συνεδριών και μαγνητικών τομογραφιών είναι απαραίτητη η προέγκριση του Ταμείου Υγείας.

      Πληροφορίες και διευκρινίσεις παρέχονται στα εξής τηλέφωνα επικοινωνίας: Για την Αθήνα: 210 3349300 (δ:19300), για τη Θεσσαλονίκη: 2310 281927 (δ:35096).

 

 

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 2917541 readPage -> done PID: 2917544 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=396 START NOW