logo TYPET
GR | EN | FR

ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (επίχρισμα τραχήλου μήτρας για κυτταρολογική εξέταση)

Το Τ.Υ.Π.Ε.Τ., στο πλαίσιο συνεργασιών του με ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε σύμβαση με το κυτταρολογικό εργαστήριο του Αλέξανδρου ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Κυτταρολόγου, στη Θεσσαλονίκη.

Από 01.09.2013, τα ασφαλισμένα μέλη τα οποία επιθυμούν να διενεργήσουν την εξέταση testpap, προκειμένου να αποφύγουν οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση, έχουν τη δυνατότητα:

  • Να διενεργούν την εξέταση εντός του Υγειονομικού Συγκροτήματος.

Η λήψη του επιχρίσματος γίνεται από τον γυναικολόγο του Ταμείου Υγείας, κ. Δημήτριο ΑΘΑΝΑΤΟ, κατόπιν ραντεβού στο τηλεφωνικό κέντρο του Υγειονομικού Συγκροτήματος, 2310 281936 & 2310 281927. Το μέλος παραλαμβάνει το αποτέλεσμα της εξέτασης από το Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

  • Να διενεργούν την εξέταση στον Κυτταρολόγο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.

Η λήψη του επιχρίσματος γίνεται στο Ιατρείο του κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, (Τσιμισκή 31 – Θεσσαλονίκη), κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 233053. Τα μέλη δεν αποζημιώνουν στον ιατρό. Τα αποτελέσματα της εξέτασης παραλαμβάνονται από το Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

  • Να διενεργούν την εξέταση στον γυναικολόγο της επιλογής τους.

Η λήψη του επιχρίσματος γίνεται από τον γυναικολόγο επιλογής του μέλους, το οποίο προσκομίζει το προς εξέταση δείγμα, συνοδευόμενο από το σχετικό ιατρικό παραπεμπτικό, στη γραμματεία των εξωτερικών ιατρείων στο Τ.Υ.Π.Ε.Τ. (καθημερινά 07:30 – 20:00). Το αποτέλεσμα της εξέτασης παραλαμβάνεται από το Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 3526686 readPage -> done PID: 3461774 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=393 START NOW