logo TYPET
GR | EN | FR

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Στον ανωτέρω διαγωνισμό υπέβαλαν έγκυρες αιτήσεις 8.977 υποψήφιοι, ήτοι 208 στην κατηγορία Α΄, 215 στην κατηγορία Β΄, 6.256 στην κατηγορία Γ΄, 2.231 στην κατηγορία Δ΄ και 67 στην κατηγορία Ε΄.

Κατά την τελική κατάταξη, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής μοριοδότησης με βάση τα δηλωθέντα στοιχεία, προέκυψαν ισοβαθμίες. Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Προκήρυξη του Διαγωνισμού, έγινε ηλεκτρονική κλήρωση ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, παρουσία της Νομικής Συμβούλου του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Αναφορικά με τις κατηγορίες Α΄, Β΄ και Ε΄, πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονική κλήρωση για όλες τις ισοβαθμίες, ενώ για τις κατηγορίες Γ΄ και Δ΄ η ηλεκτρονική κλήρωση έγινε για τις ισοβαθμίες των διακοσίων (200) πρώτων θέσεων.

Από σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 και ώρα 13:00, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα μόρια που συγκέντρωσαν καθώς και τη σειρά κατάταξής τους, επιλέγοντας το πεδίο ‘ΕΙΣΟΔΟΣ’ στη φόρμα ‘ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨEΩΝ’ η οποία έχει δημοσιευθεί στον ιστότοπο του Ταμείου Υγείας (www.typet.gr).

Στο τέλος της ανακοίνωσης παρατίθενται οι πίνακες των επιτυχόντων και επιλαχόντων της κάθε κατηγορίας. Οι εν λόγω πίνακες έχουν αναρτηθεί και στα γραφεία του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Οι επιτυχόντες θα κληθούν, με συστημένη επιστολή και ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail), στις διευθύνσεις που δήλωσαν στην αίτησή τους, να υποβάλουν επικυρωμένα όλα τα έγγραφα που απαιτούνται, μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015.

Σε περίπτωση που επιτυχών δεν προσκομίσει εγκαίρως τα απαιτούμενα έγγραφα ή από τον έλεγχο των δικαιολογητικών προκύψει διαφορά με τα δηλωθέντα στοιχεία, η συμμετοχή του στον Διαγωνισμό θεωρείται άκυρη και καλείται στη θέση του ο πρώτος επιλαχών.

Το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. ευχαριστεί όλους όσοι έλαβαν μέρος στον διεξαχθέντα Διαγωνισμό.  

  • A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ πατήστε εδώ
  • Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ πατήστε εδώ
  • Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ πατήστε εδώ
  • Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ πατήστε εδώ
  • Ε' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ πατήστε εδώ

ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 3605876 readPage -> done PID: 3605873 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=351 START NOW