logo TYPET
GR | EN | FR

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Σε συνέχεια της από 17 Ιουλίου 2015 ανακοίνωσης του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., σύμφωνα με την οποία είχαν δημοσιευθεί οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων για την πρόσληψη τριάντα (30) διοικητικών υπαλλήλων στο Ταμείο Υγείας, ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. σταδιακά κάλεσε τους ανά κατηγορία επιτυχόντες και επιλαχόντες να καταθέσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως προβλεπόταν στην προκήρυξη.

Ακολούθησε η διαδικασία ελέγχου και ταυτοποίησης των δηλωθέντων στοιχείων στην υποβληθείσα ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, με τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά, βάσει των οποίων οι συμμετέχοντες μοριοδοτήθηκαν και από όπου προέκυψαν οι τελικοί πίνακες.

Παρατίθενται οι τελικοί πίνακες των επιτυχόντων και επιλαχόντων της κάθε κατηγορίας. Οι εν λόγω πίνακες έχουν τοιχοκολληθεί και στα Γραφεία του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. ευχαριστεί όλους όσοι έλαβαν μέρος στην όλη διαδικασία.

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: πατήστε εδώ
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: πατήστε εδώ
Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: πατήστε εδώ
Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: πατήστε εδώ
Ε' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: πατήστε εδώ

 

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 519258 readPage -> done PID: 519260 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=325 START NOW