logo TYPET
GR | EN | FR

Η γνώμη των ασφαλισμένων οδηγός της στρατηγικής της νέας Διοίκησης του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Η νέα Διοίκηση του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. ξεκίνησε ήδη με αποφασιστικότητα και στοχοπροσήλωση μία νέα πορεία αναδημιουργίας και ανάπτυξης του φορέα Υγείας των εργαζομένων και των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας.

Θέλαμε από την πρώτη στιγμή η πορεία αυτή να έχει ως αφετηρία καθοδήγησης των ενεργειών και της δράσης μας τις απόψεις και τις ανάγκες των μελών μας, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών υγείας, την καλύτερη και ακόμα πιο άμεση εξυπηρέτηση, την αναβάθμιση της επικοινωνίας και τις ποιοτικές παρεμβάσεις στην καθημερινή λειτουργία, που αφορά στις διαδικασίες και στις σχέσεις του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. με όλες και όλους τους ασφαλισμένους.

Για τον λόγο αυτό ξεκινήσαμε με μία έρευνα γνώμης των μελών μας που απάντησαν σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Από τα ευρήματα μπορούμε να εξάγουμε πολύτιμα συμπεράσματα.

Η αυξημένη οικειοθελής συμμετοχή περισσότερων από 3.000 συναδέλφων-μελών του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. στην έρευνα, αλλά και οι απαντήσεις τους, αποτυπώνουν την κοινή πεποίθηση ότι το Ταμείο μας αποτελεί σημαντικό θεσμικό παράγοντα, που συνεισφέρει σημαντικά στην ποιότητα της ζωής τους, μέσα από αξιόπιστες και ανταποδοτικές υπηρεσίες υγείας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στις δύσκολες ώρες.

Οι απόψεις των συναδέλφων που αφορούν στην ανάγκη βελτίωσης της επικοινωνίας και της ενημέρωσης, στις διαδικασίες εξυπηρέτησης, στις σχέσεις με το διοικητικό προσωπικό, στους γιατρούς του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., αλλά και σε άλλα επιμέρους θέματα, θα αξιοποιηθούν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Έχουν για εμάς ιδιαίτερη σημασία και θα αξιοποιηθούν επίσης οι προτάσεις που κατέθεσαν στην έρευνα οι χρήστες των υπηρεσιών που παρέχει το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. όσον αφορά σε οργανωτικά θέματα, στη λειτουργία του Ταμείου Υγείας, στη βελτίωση εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών, στη μείωση γραφειοκρατικών διαδικασιών, στη χρήση των νέων τεχνολογιών και στην αξιοποίηση σύγχρονων ιατρικών τεχνολογικών δυνατοτήτων.

Η νέα Διοίκηση του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. αποδεικνύει στην πράξη ότι επιθυμεί και σέβεται τις απόψεις των ασφαλισμένων μελών του Ταμείου Υγείας. Οι δικές τους ανάγκες είναι που θα συνδιαμορφώνουν τη στρατηγική μας!

Ακολουθούν συνημμένα το προφίλ και τα σημαντικότερα αποτελέσματα της έρευνας.

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 2956824 readPage -> done PID: 2917539 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=284 START NOW