logo TYPET
GR | EN | FR

Διαβούλευση για την προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού της κλινικής "Υγείας Μέλαθρον"

Στο πλαίσιο της ανακατασκευής των Χειρουργικών Αιθουσών και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.), η κλινική «Υγείας Μέλαθρον» προτίθεται να προβεί στην προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Επισυνάπτονται οι τεχνικές προδιαγραφές του προαναφερόμενου εξοπλισμού για διαβούλευση, με την παράλληλη υπενθύμιση ότι ουδεμία υποχρέωση συμμόρφωσης έχει το Ταμείο Υγείας, τόσο όσον αφορά τις αναγραφόμενες ποσότητες, όσο και τον ακριβή χρονικό προσδιορισμό της εν λόγω προμήθειας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έως και την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, να κοινοποιήσουν τις παρατηρήσεις τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Αρμόδιος για σχετικές πληροφορίες ο Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, κ. Ηρακλής Λύγας, στα τηλέφωνα: 2103349458 & 6947 612050. 

 

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 2956824 readPage -> done PID: 2917544 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=264 START NOW