logo TYPET
GR | EN | FR

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την μίσθωση αθλητικών χώρων της κατασκήνωσης στον Διόνυσο Αττικής, ιδιοκτησίας ΤΥΠΕΤ

Χρήση Αθλητικών Χώρων Κατασκήνωσης Διονύσου ιδιοκτησίας ΤΥΠΕΤ

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ),το οποίο συστάθηκε το 1930, αποτελεί αυτοδιοικούμενο και αυτοδιαχειριζόμενο Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου σωματειακής φύσης/μορφής, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Παρέχει στα ασφαλισμένα μέλη του ιατρική, φαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη καθώς και υπηρεσίες πρόνοιας.

Στο πλαίσιο αξιοποίησης ακινήτων ιδιοκτησίας του και σε συνέχεια απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ΤΥΠΕΤ της 19/7/2013, το ΤΥΠΕΤ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει πρόταση ή προτάσεις μίσθωσης αθλητικών χώρων στην κατασκήνωση ιδιοκτησίας του στον Διόνυσο Αττικής.

Επισημαίνεται ότι η χρήση των αθλητικών και λοιπών χώρων της κατασκήνωσης Διονύσου αφορά σε όλο το ημερολογιακό έτος πλην της κατασκηνωτικής περιόδου, ήτοι από 1η Ιουνίου έως 15 Αυγούστου εκάστου έτους. Επομένως, η συνεργασία αφορά στην χρονική περίοδο που δεν συμπίπτει χρονικά με την κατασκηνωτική λειτουργία ΤΥΠΕΤ.

Την συγκεκριμένη αυτή περίοδο, ήτοι από 1η Ιουνίου έως 15 Αυγούστου εκάστου έτους, δεν μπορεί ο μισθωτής να εκμεταλλευτεί /χρησιμοποιήσει τους εν λόγω χώρους διότι τούτοι θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από τους κατασκηνωτές (παιδιά ηλικίας έως 16 ετών).

Ειδικότερα στην κατασκήνωση Διονύσου υπάρχουν οι εξής αθλητικοί χώροι που θα μπορούσαν να παραχωρηθούν για αθλητικές, παιδαγωγικές και ψυχαγωγικές δράσεις:

Αθλητικοί χώροι προς χρήση

  1. Ένα (1) γήπεδο ποδοσφαίρου διαστάσεων 87Χ44 και ένα (1) γήπεδο ποδοσφαίρου διαστάσεων 47Χ22,70
  2. Πέντε (5) γήπεδα καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) εκ των οποίων τέσσερα (4) διαστάσεων 24Χ14 και ένα (1) διαστάσεων 25Χ15
  3. Τρία (3) γήπεδα αντισφαίρισης (τένις) διαστάσεων το καθένα 24Χ11
  4. Τρία (3) κολυμβητήρια εκ των οποίων ένα (1) διαστάσεων 20Χ50, ένα(1) διαστάσεων 15Χ30  και ένα(1) κολυμβητήριο εκμάθησης διαστάσεων 10Χ20
  5. Ένα (1) γήπεδο πετοσφαίρισης (βόλεϊ) διαστάσεων 9Χ18
  6. Ένα (1) γήπεδο παραθαλάσσιου ποδοσφαίρου (beach soccer) διαστάσεων 12,30Χ25,30
  7. Ένα (1) γήπεδο παραθαλάσσιας πετοσφαίρισης (beach volleyball) διαστάσεων 12,30Χ25,30
  8. Ένας χώρος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ping-pong) διαστάσεων 33,57Χ15,45


Επιπρόσθετα, και παράλληλα με τους ως άνω χώρους, για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των συμμετεχόντων (αθλητών, μαθητών κλπ.) στις αθλητικές, παιδαγωγικές και ψυχαγωγικές δράσεις, θα μπορούσαν να παραχωρηθούν προς χρήση πάγια/εξοπλισμοί (όπως πχ. κυλικείο, τουαλέτες, παρακείμενα οικήματα πλησίον των αθλητικών χώρων προκειμένου να χρησιμεύσουν ως αποθηκευτικός χώρος για το προπονητικό υλικό και την ατομική προστασία από έκτακτα καιρικά φαινόμενα κλπ.) κατόπιν σχετικού αιτήματος από τους ενδιαφερόμενους και αποδοχής από πλευράς του ΤΥΠΕΤ.

Περιεχόμενο Προτάσεων

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέσει πρόταση/προτάσεις για όποιον ή όποιους αθλητικούς χώρους επιθυμεί να κάνει χρήση και εκμετάλλευση με την μορφή μίσθωσης. Στις προτάσεις θα αναφέρονται συγκεκριμένα οι τυχόν απαιτούμενες εργασίες επισκευών, επιδιορθώσεων, αναβάθμισης, ανακατασκευής, εκσυγχρονισμού των αθλητικών χώρων προς χρήση, καθώς και το προβλεπόμενο ετήσιο κόστος συντήρησης των αιτούμενων αθλητικών χώρων, η χρονική διάρκεια της μίσθωσης, το μίσθωμα κ.λπ. Ακόμη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προτείνουν και την υλοποίηση επενδύσεων επί των υφιστάμενων αθλητικών χώρων για πραγματοποίηση νέων αθλημάτων.

Επιπρόσθετα, κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να καταθέσει πρόταση συνεργασίας με όποιον άλλο τρόπο θεωρεί ότι είναι κατάλληλος για την βέλτιστη αξιοποίηση των αθλητικών χώρων της κατασκήνωσης Διονύσου. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν εγγράφως προς το ΤΥΠΕΤ την πρόταση ή τις προτάσεις τους για την χρήση ενός ή περισσοτέρων ή του συνόλου των προς παραχώρηση αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων.

Οι προτάσεις πρέπει να είναι συμβατές με την τοποθεσία, τον χαρακτήρα και το πλαίσιο λειτουργίας της κατασκήνωσης Διονύσου, καθώς και με το ισχύον θεσμικό και νομικό πλαίσιο για χρήση, αξιοποίηση και εκμετάλλευση αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων.

Οι προτάσεις οι οποίες θα υποβληθούν θα πρέπει να περιλαμβάνουν για κάθε ενδιαφερόμενο τουλάχιστον τα εξής:

Α. τα πλήρη στοιχεία του, στα οποία θα περιλαμβάνονται πληροφορίες σχετικές με την επιχειρηματική του δραστηριότητα και την σχετική εμπειρία του ως προς την χρήση, αξιοποίηση και εκμετάλλευση αθλητικών χώρων

Β. την πρόταση για χρήση, αξιοποίηση, εκμετάλλευση αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων και ειδικότερα:

  1. Τα προβλεπόμενα έργα/εργασίες που τυχόν απαιτούνται , κατά την κρίση του ενδιαφερόμενου, για κάθε επιλεγμένο αθλητικό χώρο αναλυτικά.
  2. Το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα στην περίπτωση υλοποίησης αναγκαίων, κατά την κρίση του ενδιαφερόμενου, έργων/εργασιών για κάθε επιλεγμένο αθλητικό χώρο ξεχωριστά.
  3. Το αναλυτικό προβλεπόμενο κόστος (χωρίς ΦΠΑ) στην περίπτωση υλοποίησης, κατά την κρίση του ενδιαφερόμενου, έργων/εργασιών για κάθε επιλεγμένο αθλητικό χώρο ξεχωριστά καθώς και το προβλεπόμενο ετήσιο κόστος λειτουργίας εκάστου επιλεγμένου αθλητικού χώρου (ενέργεια, ύδρευση κ.λπ.).
  4. Την προβλεπόμενη διάρκεια της μίσθωσης για τον/τους επιλεγμένο/επιλεγμένους αθλητικό/αθλητικούς χώρο/χώρους.
  5. Τον τρόπο και την σύνθεση χρηματοδότησης των προτεινόμενων έργων/εργασιών (ίδια κεφάλαια, τραπεζικός δανεισμός κ.ά.)
  6. Τα πάγια/εξοπλισμοί που επιθυμεί να παραχωρηθούν προς χρήση για την διευκόλυνση υλοποίησης του έργου του (π.χ. κυλικείο, τουαλέτες, παρακείμενα οικήματα πλησίον των αθλητικών χώρων προκειμένου να χρησιμεύσουν ως αποθηκευτικός χώρος για το προπονητικό υλικό και την ατομική προστασία από έκτακτα καιρικά φαινόμενα κλπ.).
  7. Το προτεινόμενο μίσθωμα που προβλέπεται να καταβάλλεται στο ΤΥΠΕΤ για κάθε επιλεγμένο αθλητικό χώρο και τυχόν πάγια/εξοπλισμούς ξεχωριστά.


Σημειώνεται ότι το ΤΥΠΕΤ δεν θα συμμετάσχει στο κόστος υλοποίησης των προτεινόμενων από τους ενδιαφερόμενους επενδύσεων και απαιτούμενων έργων/εργασιών επισκευών, επιδιορθώσεων, αναβάθμισης, ανακατασκευής, εκσυγχρονισμού των αθλητικών χώρων, όπως και στο κόστος υλοποίησης επενδύσεων δημιουργίας νέων αθλημάτων επί των υφιστάμενων αθλητικών χώρων καθώς και στο ετήσιο κόστος συντήρησης των αθλητικών χώρων.

Πληροφορίες σχετικές με την κατασκήνωση Διονύσου και την χρήση αθλητικών χώρων αυτής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο της κατασκήνωσης Διονύσου κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τα αρμόδια στελέχη του ΤΥΠΕΤ και να ζητήσουν πρόσθετες πληροφορίες για τους προς χρήση αθλητικούς χώρους ,για την λειτουργία και τις κατασκηνωτικές περιόδους, καθώς και για όποιες άλλες σχετικές με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος διευκρινίσεις.

Για τα ως άνω, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Τομέα Τεχνικών Υπηρεσιών (κ. Σοφία ΚΑΦΟΥΡΗ, επικεφαλής του Τομέα), email kafouri.sofia@typet.groupnbg.com τηλ 210 3349221, την κ. Ερατώ Μαραγκού, email emaragou@typet.groupnbg.com τηλ 2103349490

Υποβολή προτάσεων

Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν σε έντυπη μορφή στο Γραφείο Πρωτοκόλλου ΤΥΠΕΤ (Σοφοκλέους 15, 10551 Αθήνα , 1ος  όροφος) έως την 29η Μαρτίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00

Οι προτάσεις θα υποβληθούν σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο θα αναγράφονται ευκρινώς τα εξής:

Προσφορά «Για την μίσθωση αθλητικών χώρων της κατασκήνωσης στον Διόνυσο Αττικής ιδιοκτησίας ΤΥΠΕΤ»

Προς Γραφείο Πρωτοκόλλου ΤΥΠΕΤ, Σοφοκλέους 15, 10551 Αθήνα, 1ος όροφος

Ημερομηνία αποστολής φακέλου για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ……..

Στοιχεία του Αποστολέα …..

Με την ένδειξη «ο φάκελος να μην ανοιχθεί από την Υπηρεσία Πρωτοκόλλου»

Λοιπά στοιχεία

Το ΤΥΠΕΤ διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια να προκηρύξει ή όχι διαγωνισμό για την αξιοποίηση των ως άνω αθλητικών χώρων, να ζητήσει κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή έγγραφο που χρειάζεται από κάθε ενδιαφερόμενο, να ακυρώσει ή να διακόψει ή να τερματίσει ή να αναβάλει την παρούσα διαδικασία σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κι αν βρίσκεται.

Οι ενδιαφερόμενοι ή οι συμμετέχοντες στην παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος δεν διατηρούν οποιοδήποτε δικαίωμα, αξίωση ή αποζημίωση από το ΤΥΠΕΤ για κανένα λόγο ή αιτία που σχετίζεται με την παρούσα πρόσκληση.

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν δεσμεύει το ΤΥΠΕΤ.

Το ΤΥΠΕΤ μετά το άνοιγμα των προτάσεων μπορεί να έλθει σε επικοινωνία με όλους ή κάποιους από τους ενδιαφερόμενους για τη διασάφηση των όρων της πρότασής τους.

ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 1055977 addPage -> ok (readPageData: 0) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=1157