logo TYPET
GR | EN | FR

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ 2023 10 ημερών στην Κύπρο

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ) διοργανώνει και πάλι το επιτυχημένο 10ήμερο πρόγραμμα Ανταλλαγών με προορισμό την Κύπρο, για διακοπές άμεσα ασφαλισμένων του ΤΥΠΕΤ και συνοδών τους (20 άτομα συνολικά), κατά το χρονικό διάστημα από 28 Αυγούστου έως 06 Σεπτεμβρίου 2023.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €550/συμμετέχοντα.

Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια και φόροι αεροδρομίου (με AEGEAN), διαμονή, μετακινήσεις, επισκέψεις.

  • Κατάθεση προκαταβολής €100/ανά άτομο, έως την 16η Ιουνίου 2023, με εξόφληση έως τις 30 Ιουνίου 2023.
  • Η κατάθεση του ποσού προκαταβολής και της εξόφλησης γίνεται στον αριθμό λογαριασμό του ΤΥΠΕΤ στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό 040/483026-18 αναφέροντας στην ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα άμεσου ασφαλισμένου στο Ταμείο Υγείας στο πρόγραμμα και τον αριθμό των ατόμων/συνοδών.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής από το μέλος, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
  • Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται έως και την 16η Ιουνίου 2023.
  • Η αίτηση συμμετοχής αποστέλλεται στο email: kataskinoseis@typet.groupnbg.com, με θέμα «Ανταλλαγές Κύπρος».

Τηλέφωνο επικοινωνίας με το Γραφείο Ανταλλαγών: 210 3349558/δ:19558.

Στον ιστότοπο του ΤΥΠΕΤ θα αναρτηθεί ανακοίνωση, μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετεχόντων.

Η Κύπρος, το τρίτο σε μέγεθος νησί της Μεσογείου, είναι προορισμός τον οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν, στο πλαίσιο του προγράμματος Ανταλλαγών, οι ασφαλισμένοι του ΤΥΠΕΤ.

Η Κύπρος βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής και αποτελεί το σημείο συνάντησης μεγάλων πολιτισμών. Το φυσικό κάλλος μαζί με την σημαντική πολιτιστική κληρονομιά της, άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελλάδα, την καθιστούν έναν ελκυστικό προορισμό για όλον τον χρόνο.

Με τόπο διαμονής τον Πρωταρά, οι συνάδελφοι οι οποίοι θα βρεθούν στο φιλόξενο ιστορικό νησί της Μεσογείου, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Πάφο, την Λευκωσία, την Λεμεσό, να επισκεφθούν αξιοθέατα, όπως προϊστορικούς συνοικισμούς, αρχαίους ελληνικούς ναούς, θέατρα και επαύλεις της ρωμαϊκής εποχής, βυζαντινές εκκλησίες και μοναστήρια, κάστρα σταυροφόρων και άλλα πολλά…


ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 685713 addPage -> ok (readPageData: 0) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=1092