logo TYPET
GR | EN | FR

Κατασκήνωση στο ΤΥΠΕΤ, μια μεγάλη αγκαλιά!

Αγαπητοί γονείς,

Οι κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ ετοιμάζονται για να υποδεχθούν κι εφέτος όλα τα παιδιά ηλικίας 6,5 ετών και άνω. Η κατασκηνωτική ζωή δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες καλλιεργώντας την ομαδικότητα, τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή τους. Τα παιδιά θα πλαισιωθούν από εκπαιδευμένα στελέχη που θα τους εμφυσήσουν - ιδιαιτέρως στα παιδιά που έρχονται για πρώτη φορά - τη μαγεία της κατασκηνωτικής ζωής. Προτεραιότητα του ΤΥΠΕΤ παραμένει η ασφάλεια και η ανοιχτή επικοινωνία με τους γονείς προκειμένου να προσφερθεί η καλύτερη εμπειρία σε όλα τα παιδιά.

Οι υποδομές του ΤΥΠΕΤ προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών σε δημιουργικές δραστηριότητες, όπως πισίνες διαφορετικών επιπέδων, γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, αίθουσες εικαστικών, μουσική γωνιά, καθώς και χώρους για θεατρικό παιχνίδι.

Βασικό μέλημα των υπευθύνων των κατασκηνώσεων του ΤΥΠΕΤ είναι τα παιδία να ενταχθούν σε ένα περιβάλλον κοινωνικοποίησης, ομαδικότητας, δημιουργικότητας και υγιούς αλληλεπίδρασης με συνομήλικους, μέσα σε ένα κλίμα αποδοχής της διαφορετικότητας, ιδιαίτερα μετά την εμπειρία του covid που τους έχει στερήσει πολύτιμες στιγμές.

Οι κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ δίνουν ίσες ευκαιρίες στην απόλαυση της κατασκηνωτικής ζωής και σε παιδιά που χρήζουν εξατομικευμένης υποστήριξης, φοιτούν σε ειδικό σχολείο ή έχουν παράλληλη στήριξη στο σχολείο.

Η στελέχωση των κατασκηνώσεων με εξειδικευμένο προσωπικό - τόσο σε θέματα ψυχικής υγείας, όσο και σε νοσηλευτικό προσωπικό - διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των προγραμμάτων μας.

Το ΤΥΠΕΤ καλεί τους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας να προγραμματίσουν έγκαιρα τη συμμετοχή των παιδιών τους και των φίλων τους, στα θερινά προγράμματα της περιόδου 2023, τα οποία θα λειτουργήσουν στις κατασκηνώσεις του στον Διόνυσο Αττικής και τη Σάνη Χαλκιδικής.

Κατασκηνωτικές περίοδοι - Ηλικίες

  • Α΄ περίοδος: 19.06.2023 - 08.07.2023, έτη γέννησης 2011-2016
  • B΄ περίοδος: 10.07.2023 - 29.07.2023, έτη γέννησης 2008-2016
  • Σχολή Στελεχών (Β΄ περίοδος στον Διόνυσο & τη Χαλκιδική), έτος γέννησης 2007

Οι αιτήσεις κατασκηνωτών και στελεχών θα γίνουν αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής  πλατφόρμας των κατασκηνώσεων του ΤΥΠΕΤ (https://camps.typet.gr), στην επιλογή «Αιτήσεις».

Η πλατφόρμα του ΤΥΠΕΤ (https://camps.typet.gr), θα είναι αρχικά στη διάθεση των ασφαλισμένων μελών του και ενδιαφερόμενων ιδιωτών, για το χρονικό διάστημα από 11.04.2023 έως και 04.05.2023 και στη συνέχεια στη διάθεση και υποψήφιων κατασκηνωτών, οι οποίοι προέρχονται από συνεργαζόμενα ασφαλιστικά ταμεία και λοιπούς φορείς.

Αιτήσεις που υποβάλλονται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν θεωρούνται έγκυρες.

Αναφορικά με τα προγράμματα Ανταλλαγών και Οικογενειακών Διακοπών τα οποία θα διοργανώσει το ΤΥΠΕΤ για το καλοκαίρι 2023, θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις.

Η εμπειρία της κατασκήνωσης είναι για όλους και αποτελεί μάθημα ζωής για κάθε παιδί!

Σας περιμένουμε!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των κατασκηνώσεων του ΤΥΠΕΤ https://camps.typet.gr

 ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 4103562 addPage -> ok (readPageData: 0) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=1082