logo TYPET
GR | EN | FR

Εξυπηρέτηση Μελών κατά τη διάρκεια αναβάθμισης του Αξονικού Τομογράφου της Κλινικής Υγείας Μέλαθρον

Αγαπητές/οί ασφαλισμένοι,

Στο πλαίσιο αδιάλειπτης αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΤΥΠΕΤ και ειδικότερα της Γενικής Κλινικής «Υγείας Μέλαθρον», σας ενημερώνουμε ότι, λόγω αναβάθμισης του Αξονικού Τομογράφου της κλινικής Υγείας Μέλαθρον, κατά το διάστημα από την Τετάρτη 7/12/2022 έως και το Σάββατο 14/1/2023 δεν θα διενεργούνται αξονικές τομογραφίες στην Κλινική ΥΜ.

Ως εκ τούτου, τα μέλη, τα οποία χρήζουν διενέργειας της ως άνω απεικονιστικής εξέτασης, δύνανται να μεταβαίνουν, κατόπιν σχετικής έγκρισης του Τομέα Συναλλαγών, Ελέγχου Δαπανών και Αποζημιώσεων Φροντίδας Υγείας ΤΥΠΕΤ και κατόπιν ραντεβού, στη Βιοκλινική Αθηνών. Για την ως άνω εξέταση τα μέλη δεν επιβαρύνονται οικονομικά, καθώς το ΤΥΠΕΤ έχει συμβληθεί με τον εν λόγω πάροχο.

Οι ασφαλισμένοι που για το διάστημα αυτό θα πραγματοποιούν αξονικές τομογραφίες εκτός της Βιοκλινικής Αθηνών, θα αποζημιώνονται βάσει του ισχύοντος τιμολογίου ΤΥΠΕΤ από τον Τομέα Συναλλαγών, Ελέγχου Δαπανών και Αποζημιώσεων Φροντίδας Υγείας.

 Για επικοινωνία με τον Τομέα Συναλλαγών, Ελέγχου Δαπανών και Αποζημιώσεων Φροντίδας Υγείας ΤΥΠΕΤ με θέμα τις αξονικές τομογραφίες από 7/12/2022 έως 14/1/2023, μπορείτε να απευθύνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση dfn@typet.groupnbg.com ή στο τηλέφωνο 2103349365 (δ: 19365).

 Για προγραμματισμό ραντεβού διενέργειας αξονικής τομογραφίας στη Βιοκλινική Αθηνών τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2106962640 και 2106962638.

Το Ταμείο Υγείας μας συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό του ιατροτεχνολογικού του εξοπλισμού για τη βέλτιστη φροντίδα της υγείας των ασφαλισμένων του.

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη στήριξη του συνεχούς έργου ανάπτυξης του ΤΥΠΕΤ.

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 424180 addPage -> ok (readPageData: 0) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=1063