logo TYPET
GR | EN | FR

Το νέο σύγχρονο σύστημα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας (ΜΟΠ) είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τους ασφαλισμένους του ΤΥΠΕΤ!

Αγαπητές  και Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Ταμείου Υγείας μας, η Διοίκηση του ΤΥΠΕΤ σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα ολοκλήρωσε τη διαδικασία αγοράς και εγκατάστασης του νέου συστήματος Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας (ΜΟΠ). Το νέο σύγχρονο μηχάνημα βρίσκεται στη Γενική Κλινική Υγείας Μέλαθρον.

Πρόκειται για ένα ψηφιακό σύστημα νέας γενιάς που παρέχει τη δυνατότητα ασφαλούς μέτρησης οστικής πυκνότητας και οστικής μάζας με χαμηλή δόση ακτινοβολίας προς τον εξεταζόμενο και με χρόνο σάρωσης μόλις 19 δευτερόλεπτα, λόγω της προηγμένης τεχνολογίας ανιχνευτών που διαθέτει.

Τα προγράμματα μέτρησης και επεξεργασίας του καλύπτουν τις ανάγκες από όλες τις ιατρικές ειδικότητες.

Για τον  προγραμματισμό των επισκέψεων σας μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2103348000 / δ: 18000 (επιλογή 2) ή με e-mail στο helpdesk@typet.groupnbg.com είτε μέσω του Συστήματος των Ηλεκτρονικών Ραντεβού του ΤΥΠΕΤ στο https://appointments.typet.gr είτε διά ζώσης εντός των Δομών μας από τις αρμόδιες Γραμματείες.

Σημαντική επισήμανση:

Από την Τρίτη 16.08.2022 δεν θα αποζημιώνονται από το ΤΥΠΕΤ εξετάσεις μέτρησης οστικής πυκνότητας που διενεργούνται σε ιδιωτικά κέντρα στην Αττική.

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 427230 addPage -> ok (readPageData: 0) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=1038