logo TYPET
GR | EN | FR

Άρση περιορισμών εισόδου ασφαλισμένων για συναλλαγές και αποζημιώσεις στο κτήριο της οδού Σοφοκλέους

Αγαπητές και αγαπητοί Ασφαλισμένοι,

Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και τις οδηγίες της Επιτροπής Λοιμώξεων του ΤΥΠΕΤ, από τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 κι εφεξής, επιτρέπεται η είσοδος των ασφαλισμένων στον Τομέα Συναλλαγών, Ελέγχου Δαπανών και Αποζημιώσεων Φροντίδας Υγείας (Σοφοκλέους 15, 1ος όροφος) για την προσκόμιση δικαιολογητικών περίθαλψης, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

  1. Απαραίτητη η χρήση προστατευτικής μάσκας για την είσοδο και στο εσωτερικό του κτηρίου.
  2. Θερμομέτρηση στην είσοδο του κτηρίου.
  3. Ρύθμιση εισόδου των μελών στους εσωτερικούς χώρους του ως άνω Τομέα, βάσει των οδηγιών των αρμοδίων στελεχών ΤΥΠΕΤ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ενόψει της παραπάνω αλλαγής, σάς ενημερώνουμε ότι:

  • Η αποκλειστική χρήση του κυτίου της εισόδου στο κτήριο της οδού Σοφοκλέους 15 για θέματα του Τομέα Συναλλαγών, Ελέγχου Δαπανών και Αποζημιώσεων Φροντίδας Υγείας (που βρίσκεται στον 1ο όροφο του εν λόγω κτηρίου) θα ισχύει έως και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022.
  • Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 ο ως άνω Τομέας προγραμματίστηκε να προβεί σε εσωτερικές εργασίες εκκαθαρίσεων, οπότε θα παραμείνει κλειστός για συναλλαγές με το κοινό.

Επομένως, κατά το χρονικό αυτό διάστημα, δηλαδή από 16/5/2022 έως 20/5/2022, ΔΕΝ θα γίνεται δεκτή η υποβολή σχετικών αιτημάτων/παραστατικών/δικαιολογητικών για αποζημίωση ούτε δια ζώσης ούτε μέσω εναπόθεσής τους στο κυτίο της εισόδου της δομής (Σοφοκλέους).

  • Από τις 23/5/2022 κι εφεξής, οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται κυρίως δια ζώσης. Η τυχόν εναπόθεση από τους ασφαλισμένους στο κυτίο φακέλων οι οποίοι εμπεριέχουν αιτήματα για τις υπηρεσίες συναλλαγών του 1ου ορόφου θα εξυπηρετούνται μεν, αλλά βάσει σειράς προτεραιότητας και με χρονική υστέρηση.
  • Σημειώνεται ότι η χρήση του κυτίου της δομής επί της Σοφοκλέους θα συνεχίσει να ισχύει αδιάλειπτα για θέματα του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας (4ος όροφος), πχ για αποδείξεις βρεφονηπιακών σταθμών, λογοθεραπευτών κ.ά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΑ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 15

  • Για την είσοδο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (στον 6ο ή/και τον 7ο όροφο), κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, και στο Πολύ-οδοντιατρείο (στον 5ο όροφο) συνεχίζουν να ισχύουν οι προβλεπόμενοι από την Πολιτεία και από την Επιτροπή Λοιμώξεων περιορισμοί (χρήση μάσκας, επίδειξη πιστοποιητικών COVID-19 για εξετάσεις με πιθανή πρόκληση αερολύματος, δηλαδή PCR ή rapid test όπως ορίζει το ΦΕΚ Β/2137/30.4.22).

*** Για το Υγειονομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης θα ακολουθήσει προσεχώς ανάλογη ανακοίνωση.

 

ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 2917539 addPage -> ok (readPageData: 0) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=1013