logo TYPET
GR | EN | FR

Πρόσκληση Εθελοντικής Αιμοδοσίας Απριλίου στη Θεσσαλονίκη

Πέμπτη 07 & Παρασκευή 08 Απριλίου 2022, 08:30-13:30

Υγειονομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης, Ερμού 28 - 4ος όροφος (Γραφεία ΣΥΕΤΕ Βορ. Ελλάδας)

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός της εθελοντικής αιμοδοσίας. Το ΤΥΠΕΤ υπήρξε διαχρονικά αρωγός στα μέλη που χρειάστηκαν να λάβουν φιάλες αίματος σε δύσκολες καταστάσεις ασθένειας.

Παρά τις διαφορετικές και αντίξοες συνθήκες τις οποίες όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε και σε αυτές να προσαρμοστούμε, η στήριξή σας ως εθελοντές αιμοδότες και αυτή την περίοδο, είναι απαραίτητη για να κρατήσουμε όλοι μαζί ισχυρή την Τράπεζα Αίματος του ΤΥΠΕΤ.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΤΥΠΕΤ Θεσσαλονίκης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 07 και την Παρασκευή 08 Απριλίου 2022 στους χώρους του ΣΥΕΤΕ - Γραφείο Βορείου Ελλάδας (Ερμού 28, 4ος όροφος) που είχε την ευγενή καλοσύνη για την παραχώρησή τους, ώστε να εγγυηθούμε στους ενδιαφερόμενους τις ασφαλέστερες υγειονομικές συνθήκες της διαδικασίας.

Η συμμετοχή των εθελοντών θα γίνεται αυστηρά κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού κατά τις ώρες 08:30 έως 13:30.

Προκειμένου να διασφαλισθούν οι κανόνες προφύλαξης λόγω της πανδημίας, οι ενδιαφερόμενοι κατά την προσέλευσή τους παρακαλούνται ιδιαιτέρως:
1. Να προσέρχονται με μάσκα (χωρίς βαλβίδα), την οποία θα φέρουν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
2. Να έχουν προσυμπληρωμένα τα δύο επισυναπτόμενα έγγραφα (Έντυπο του ΤΥΠΕΤ με τα Ατομικά Στοιχεία τους & Έντυπο του Υπουργείου με το Ιστορικό Αιμοδότη/Αιμοδότριας).

 

Επισημαίνεται ότι όσοι ενδιαφέρονται να αιμοδοτήσουν και έχουν νοσήσει από COVID-19, απαιτείται να έχει συμπληρωθεί διάστημα ενός μηνός που είναι ασυμπτωματικοί.

Υπενθυμίζεται ότι στους εθελοντές αιμοδότες χορηγούνται δύο (2) επιπλέον ημέρες αδείας, σύμφωνα με την εγκύκλιο Νο.46/20.04.1994.

Όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας θα ληφθούν απαρέγκλιτα.

Συνάδελφοι,

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που όλοι μας διανύουμε, είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη η συνδρομή όλων για τη στήριξη της Τράπεζας Αίματος του ΤΥΠΕΤ στη Θεσσαλονίκη.

Ο εθελοντής αιμοδότης, με την προσφορά του, αφενός μπορεί να σώσει μια ζωή, αφετέρου βοηθάει ουσιαστικά στην κάλυψη των αναγκών του συνανθρώπου, του συναδέλφου, του ίδιου και της οικογένειάς του.

Τα μέλη της οικογένειας των αιμοδοτών έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην κάλυψη αναγκών σε αίμα.

Στοιχεία επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού:

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 2741178 addPage -> ok (readPageData: 0) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=1005