logo TYPET
GR | EN | FR

Διενέργεια MRI (Μαγνητική Τομογραφία) & MRA (Μαγνητική Αγγειογραφία)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΥΠΕΤ, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή συχνότητα και ζήτηση για εξετάσεις MRI και MRA, οι οποίες σημειωτέον παρέχονται στο σύνολό τους εκτός των δομών του ΤΥΠΕΤ, σε συνάρτηση με το υψηλό ετήσιο κόστος τους για το Ταμείο Υγείας, προχώρησε σε αναζήτηση εξωτερικής συνεργασίας με γνώμονα τη διενέργεια αξιόπιστων MRI - MRA στην Επικράτεια με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Στο πλαίσιο αυτό, από τις αρχές του έτους 2020, το ΤΥΠΕΤ συνεργάζεται με τον Όμιλο AFFIDEA, για τη σχετική κάλυψη των ασφαλισμένων σε πολλές πόλεις της χώρας.

Για τη διευκόλυνσή σας παρατίθενται ακολούθως πίνακες με το δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων του πιο πάνω Ομίλου σε συνδυασμό με τις παρεχόμενες εξετάσεις.

Κατόπιν των ανωτέρω, οι ασφαλισμένοι του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, εφ’ όσον έχουν έγγραφη ιατρική παραπομπή στο βιβλιάριο τους για Μαγνητική Τομογραφία/Αγγειογραφία, θα καλύπτονται χωρίς επιβάρυνση από το ΤΥΠΕΤ, κατόπιν ενυπόγραφης έγκρισης των αρμοδίων υπηρεσιών του ΤΥΠΕΤ, για διενέργεια των εξετάσεων αυτών στον Όμιλο AFFIDEA.

Όποιος ασφαλισμένος επιθυμεί, στις ανωτέρω περιοχές, για οποιοδήποτε λόγο να απευθυνθεί για MRI/MRA σε άλλο διαγνωστικό κέντρο, θα αποζημιώνεται από το ΤΥΠΕΤ, βάσει του αναθεωρημένου τιμοκαταλόγου ΤΥΠΕΤ.

Η Διοίκηση θέτει ως κύριο μέλημά της την υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΤΥΠΕΤ λαμβάνοντας παράλληλα μέτρα μακροβιότητάς του.

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 859223 readPage -> done PID: 857831 addPage -> ok (readPageData: 1) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=901 START NOW