logo TYPET
GR | EN | FR

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Ένα όραμα δεκαετιών γίνεται πράξη!

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 ξεκινάει τη λειτουργία της η νέα Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας μας στο Ηράκλειο της Κρήτης για την εξυπηρέτηση των εν ενεργεία και συνταξιούχων συναδέλφων μας καθώς και των οικογενειών τους!

Το νέο Πολυϊατρείο μας θα λειτουργεί καθημερινά και θα εξυπηρετεί Παθολογικά, Καρδιολογικά και Οδοντιατρικά ραντεβού, στη διεύθυνση Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 15 (3ος όροφος).

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες για συνέργιες με τα αδελφά μας Ταμεία από την Ομοσπονδία Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας (ΟΑΤΥΕ), το ΤΥΠΕΤ μεγαλώνει!

Η νέα Μονάδα της ΟΑΤΥΕ στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία αποτελεί τη δεύτερη μετά από αυτήν στην Πάτρα που λειτουργεί με επιτυχία τα τελευταία 20 έτη, ανοίγει τον δρόμο για τον στόχο της επιπλέον περιφερειακής διεύρυνσης των παροχών μας, με τη δημιουργία και σε άλλες πόλεις τοπικών ομοσπονδιακών πρωτοβάθμιων δομών που θα παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θα καλύπτουν τις υγειονομικές ανάγκες των ασφαλισμένων μας χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου Πολυϊατρείου μας στο Ηράκλειο της Κρήτης έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ.

Το πρόγραμμα λειτουργίας των ιατρείων ανά ειδικότητα και ο τρόπος καθορισμού των ραντεβού για τους ασφαλισμένους περιγράφονται αναλυτικά στη συνημμένη ανακοίνωση της ΟΑΤΥΕ.

Το ΤΥΠΕΤ μαζί με την ΟΑΤΥΕ υλοποιούν στο παρόν και σχεδιάζουν για το μέλλον τη φροντίδα της Υγείας των ασφαλισμένων μας σε όλη τη χώρα!

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

 

Ο Πρόεδρος                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Λουκάς Τσάκλας                             Χρήστος Ασπιώτης

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 854717 addPage -> ok (readPageData: 0) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=1135