logo TYPET
GR | EN | FR

Νέος σύγχρονος Αξονικός Τομογράφος εγκαταστάθηκε στην Κλινική Υγείας Μέλαθρον και τέθηκε στις υπηρεσίες των ασφαλισμένων του ΤΥΠΕΤ

Ο νέος Αξονικός Τομογράφος αποκτήθηκε εξ ολοκλήρου μέσω δωρεάς τη Εθνικής Τράπεζας, ενώ η προμήθεια και η εγκατάστασή του ολοκληρώθηκαν μετά από συνεργασία της Διοίκησης του ΤΥΠΕΤ με την Εθνική Τράπεζα.

O νέος μας Αξονικός Τομογράφος Siemens SOMATOM go.Top 128 slice είναι σχεδιασμένος ώστε να εξατομικεύει την διαδικασία της εξέτασης γύρω από τον κάθε ασθενή. Πραγματοποιεί λήψη 64 ταυτόχρονων τομών σε μία περιστροφή 360ο και αναλύει 128 ταυτόχρονες τομές. Προσφέρει τη μέγιστη αξιοπιστία στις εξετάσεις, πρωτοποριακές λύσεις και ασύγκριτο επίπεδο ευελιξίας και ευχρηστίας, ενώ διαθέτει μια σειρά σύγχρονων και αυτοματοποιημένων λειτουργιών και χαρακτηριστικών που δίνουν τη δυνατότητα για ταχύτερη απεικόνιση σε μικρότερο χρόνο και εξαιρετικής ποιότητας εικόνας με λεπτομερέστατη διακριτική ικανότητα.

Επιπλέον, η τεχνολογία Tin-Filter και ο αλγόριθμος SAFIRE που διαθέτει μειώνουν δραστικά τη δόση της ακτινοβολίας κατά την πραγματοποίηση της εξέτασης.

Παράλληλα με τον νέο Αξονικό Τομογράφο, αποκτήθηκαν δύο ανεξάρτητοι σταθμοί εργασίας με το πρόγραμμα Syngo.Via ώστε οι διαγνώστες ιατροί να μπορούν να επεξεργάζονται τόσο τις απλές εξετάσεις όσο και ειδικές εξετάσεις καρδιολογίας, αγγειογραφίας, εικονικής ενδοσκόπησης, κολονοσκόπησης, κ.ά.

Αποκτήθηκε, επίσης, και δεύτερη κονσόλα επεξεργασίας των αξονικών τομογραφιών ώστε περισσότεροι του ενός Ιατρού να μπορούν να επεξεργαστούν ταυτόχρονα τις πραγματοποιούμενες αξονικές τομογραφίες.

Τέλος, ανακαινίστηκε πλήρως ο χώρος του Αξονικού Τομογράφου στην Κλινική μας Υγείας Μέλαθρον ώστε να προσφέρει στον εξεταζόμενο άνεση και ασφάλεια.

Ο εκσυγχρονισμός και η διαρκής αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού σε όλες τις δομές του ΤΥΠΕΤ συνεχίζεται, με στόχο τη βέλτιστη φροντίδα της υγείας των ασφαλισμένων μας.

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 859223 addPage -> ok (readPageData: 0) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=1074