Δ/ΝΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Οδοντιατρικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης

Επικεφαλής
: Δρ ΔΑΓΚΑΛΗΣ Παναγιώτης Τ: 2310 281936

 Οδοντιατρεία:

Τ: 2310 281927, 928, 929, 936 (δ:35096)

Οδοντιατρικά Ραντεβού:

Τ: 2310 281927, 928, 929, 936 (δ:35096)

Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινά (08:00 -20:00)

Ωράριο Ελέγχου οδοντιατρικών Εργασιών: Δευτ. - Τρ. - Τετ. - Παρ.: 10:00 - 12:00
& Πεμπ.: 14:00 - 16:00. Ελεγκτής Οδοντίατρος:κ. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ Βασιλική.

Το Οδοντιατρικό Συγκρότημα της Διεύθυνσης Οδοντιατρικής Φροντίδας & Περίθαλψης, στεγάζεται στο Υγειονομικό Συγκρότημα Τ.Υ.Π.Ε.Τ. Θεσσαλονίκης, στο κτήριο επί της οδού Ερμού 28, σε τρία ανεξάρτητα και πλήρως εξοπλισμένα Οδοντιατρεία.

Υπό τη σημερινή του μορφή λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2007, με στόχο την παροχή πλήρους και εξειδικευμένης οδοντιατρικής φροντίδας στα ασφαλισμένα μέλη του Ταμείου Υγείας.

Στα Οδοντιατρεία, τα οποία λειτουργούν καθημερινά, από τις 08:00 έως τις 20:00, αντιμετωπίζονται τόσο τα πάσης φύσεως παθολογικά προβλήματα της ευρύτερης στοματικής κοιλότητας, με προγραμματισμένα ραντεβού, όσο και τα έκτακτα επείγοντα περιστατικά.

Οδοντιατρικός Τομέας διαθέτει όλες τις κλινικές εξειδικεύσεις της Οδοντιατρικής και συγκεκριμένα:

 • Παιδοδοντίας: Μέσω της ειδικής παιδοδοντιάτρου, κ. ΛΥΤΡΑ Βασιλικής,  αντιμετωπίζονται έγκυρα και έγκαιρα παθήσεις της παιδικής και της προεφηβικής ηλικίας.
 • Ορθοδοντικής: Στόχος των ορθοδοντικών, Δρ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ Ηλιάνας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη ορθοδοντική θεραπεία, η οποία αποτελεί πραγματικότητα και επεκτείνεται και σε ενήλικες (με χρήση αισθητικών ορθοδοντικών μέσων).
 • Περιοδοντολογίας: Βασική μέριμνα της περιοδοντολόγου κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ Βασιλικής είναι η θεραπεία των ούλων και των λοιπών στηρικτικών ιστών, ώστε να μην χάνονται υγιή δόντια λόγω περιοδοντικών παθήσεων.
 • Ενδοδοντίας: Οι ενδοδοντιστές φροντίζουν ώστε τα ενδοδοντικά θεραπευμένα δόντια να παραμείνουν στο στόμα προς αποφυγή προβλημάτων από πιθανή απώλειά τους.
 • Προσθετολογίας: Η πληθώρα των προσθετικών τεχνικών και μέσων που εφαρμόζονται από την κ. ΠΕΚΟΥ Μαρία και από τον κ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Σωτήριο, εγγυώνται τη λειτουργική αποκατάσταση των δοντιών που έχουν καταστραφεί ή εξαχθεί.
 • Χειρουργικής Στόματος: Από τη Δρα ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ Θεοδώρα πραγματοποιούνται εξαγωγές εγκλείστων, λοιπές επεμβάσεις μικρής χειρουργικής στόματος, τοποθετήσεις οστεοενσωματούμενων εμφυτευμάτων και οστικών μοσχευμάτων.

Στην Υποδιεύθυνση Οδοντιατρικού Συγκροτήματος εργάζονται επίσης οι γενικοί οδοντίατροι οι κ. ΓΙΟΥΨΑΝΗ Μαρία, ΤΣΟΥΤΣΗ Ιωάννα και κ. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ Βασιλική.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Για την προέγκριση και την τελική έγκριση οδοντιατρικών εργασιών απαιτούνται:

 1. Γνωμάτευση του θεράποντα οδοντιάτρου στο ατομικό συνταγολόγιο του μέλους.
 2. Αναλυτική συμπλήρωση του δελτίου ελέγχου οδοντιατρικών εργασιών.
 3. Ακτινογραφικός έλεγχος με ενδοστοματικές ακτινογραφίες ή και πανοραμική ακτινογραφία, ειδικά εφόσον πρόκειται να γίνουν οδοντοπροσθετικές εργασίες, εργασίες επί εμφυτευμάτων ή εργασίες ορθοδοντικής.
 4. Ειδικά για την ορθοδοντική πέραν των προαναφερθέντων, προσκομίζονται ζεύγη εκμαγείων άνω και κάτω γνάθου σε σύγκλειση.
 5. Για εργασίες ενδοδοντίας απαιτούνται αρχική, ενδιάμεση και τελική ακτινογραφία.
 6. Για την αποζημίωση των οδοντιατρικών εργασιών προσκομίζεται η σχετική απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Ωράριο Ελέγχου οδοντιατρικών εργασιών: Δευτ. - Τρ. - Τετ. - Παρ.: 10:00 - 12:00
& Πεμπ.: 14:00 - 16:00. Ελεγκτής Οδοντίατρος:κ. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ Βασιλική.

Τα μέλη δικαιούνται οδοντοπροσθετικής περίθαλψης, μετά την παρέλευση ενός έτους από την εγγραφή στο Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Τ.Υ.Π.Ε.Τ. - ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ © 2019

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Created by Pixelocracy